Predlog Vlade nije prihvaćen, nastavlja se štrajk u RGZ-u

Ostavite komentar


  1. Sve bi bilo kao rukom odneto samo kad bi vlada smenila ovog nesposobnog i osionog direktora RGZ.

  2. RGZ treba rasformirati i posao poveriti privatnoj agenciji. Zašto da troše nopvac iz budžeta kada ima agencije koje će taj posao raditi po tržišnoj vrednost. Dosada nikada nismo imali nikakve koristi od geodetskog zavoda osim da ih podmirujemo novčanim izdacima. Naime, toliko putnih pravac je prešlo preko arheoloških nalazišta da stručnjaci iz Zavoda nisu to otkrili pre crtanja planova, itd. Da ne nabrajam propuste tog Zavoda..

    1. Au ala ti lupas ko otvoren prozor. Prvo po kojoj trzisnoj vrednosti? Novac koji se daje katastima ide u drzavnu kasu a ne RGZu. I kakve veze imaju oni sa planovima??? Planove izradjuju urbanisticke kuce uz superviziju opstine i nema to veze sa katastrom ni sa RGZom. Oni samo ucrtavaju to sto je opstina na skupstini usvojila, njih niko nista ne pita sto se tice planova.
      Drzava uzima sve vise i vise raznih taksa i povecava iznose a zaposlenima po katastru je plata sve manja…

  3. Kome se neradi nemora , po zanimanju sam moler i posao mi nije obezbedjen . Brzina rada RGZ je ravna napretku covecanstva pre izmisljenog TOCKA .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.