Priče o milionima za investicije su spin

Nastavljaju se reagovanja stručnjaka na nameru države da prisvoji Aerodrom "Konstantin Veliki"

Ostavite komentar


  1. Postoji li nešto što se priča, pogotovo na javnim TV kućama koje koriste nacionalne ferkvencije, a da nije spin?

    1. Zar nisam bio upravu kada sam juče napisao da ste najčitaniji medij u Srbiji, naime, prethodni komentar je za pola sata nakon objavljivanja stekao 252 minusa!

  2. nišlije, 25. vam gostuje najveći srpski omniolog , predsednik sns- a koji verovatno planira da vas i uživo izvređa, nazove neradnicima i neznalicama . sa sobom sigurno dovodi i stotinak autobusa profesionalnih novoradikalnih mitingaša , nišlija za tu priliku. iskoristite zicer koji vam se namestio, izađite , ne dozvolite da ovih plaćenika bude više i da budu glasniji , pokažite najmarljivijem &najpoštenijem šta mislite o njemu i započnite nešto što možda može da prodrma i ostale gradove u srbiji .

  3. Postoji li nešto što se priča, pogotovo na javnim TV kućama koje koriste nacionalne ferkvencije, a da nije spin?

  4. nišlije, 25. vam gostuje najveći srpski omniolog , predsednik sns- a koji verovatno planira da vas i uživo izvređa, nazove neradnicima i neznalicama . sa sobom sigurno dovodi i stotinak autobusa profesionalnih novoradikalnih mitingaša , nišlija za tu priliku. iskoristite zicer koji vam se namestio, izađite , ne dozvolite da ovih plaćenika bude više i da budu glasniji , pokažite najmarljivijem &najpoštenijem šta mislite o njemu i započnite nešto što možda može da prodrma i ostale gradove u srbiji .

  5. Gde je tu priča o unapređenju greada Niša? Samo će ih izigrati i pripisati im dugove za odštete iz ugovora. Zato neće biti para ni za izmeštanje pruge iz grada, ni za osnovne životne potrebe. Dovešće građane u očaj da će im biti dobri i albanci I bugari. A obećavaće se za dve, tri godine švedski standard.
    Nišlije, umrimo dostojanstveno

  6. Digla se potpuno nepotrebna prasina oko ovog aerodroma. On je bio nekada vojni, a to znaci drzavni. Nije mi jasno kako je dospeo pod gradsku upravu? I odakle gradu novca da finansira i unapredjuje poslovanje jednog tako znacajnog objekta? A ulicari digli dreku kao da on ide u vlasnistvo neke druge drzave. Sasvim je normalno da drzava upravlja sa njim i sigurno je to za sve najbolja varijanta. Sve ulicne politicke varijante ne vode ka dobrom resenju.

    1. Ni meni nije jasno kako u ovom našem narodu koni je pametan narod, može da se ispili nešto ovako glupavo?!

  7. Organizovaće AV nekakav tupav skup sa „nišlijama“ koji će doći busevima čija registricija ne počinje sa NI, ali to nije razlog da pridajemo značaj ljudima koji nemaju ozbiljan posao nego se tokom radnog dana vozikaju sa vođom. Doći će, poješće sendvič koji su im dali, popiće sok koji su dobili uz sendvič, a na javnoj česmi će u toj flašici natočiti kvalitetnu nišku vodu, žalosno za naš budžet, ali to su verni pratioci AV. Stav nišlija je poznat, aerodrom ima dobar menadžment, nema razloga da ga preuzme republika, niti postoje opravdani razlozi da se sklanjanju dokazani profesionalci. Žao mi beograđana koji nisu imali uspešne rukovodioce, pa su morali da daju aerodrom drugom na upravljanje. Žao mi je još više što gradsko rukovodstvo grada Niša iza sebe nema nikakav vidljiv rezultat, pa ni kredibilitet da se odupre AV i Mihajlovićki i što prodaje aerodrom kao ustupak za ostanak na funkciju. Odbornici, ako ne rade u javnim preduzećima, nemaju nikakvu obavezu prema AV, mandat je njihov i ne može niko da im ga oduzme. Na njima je da odluče hoće li da ih komšije pljuju ili poštuju, jer je nišlijama jasno da je Mihajlovićka izgovorila gomilu neistina i da našem aerodromu i gradu ne može biti dobro ako republika preuzme aerodrom. Svaki region treba da dobije priliku da se razvija, ne smemo da dozvolimo da nas guši glavni grad, a ako to „nišlije“ iz buseva ne shvataju ješće do kraja života mrvice koje im udeli glavni grad, tj.republički rukovodioci kojima je prebivalište u glavnom gradu.

  8. ‘Gile’piše da je ‘sasvim normalno da država upravlja sa njim’, misli na niški aerodrom. Na stranu što država neće da, valjda ortački, upravlja SA njim, već njime, ali pitam – zašto nije ‘sasvim normalno’ da država upravlja i aerodromom ‘Nikola Tesla’? (Bez obzira na to što je njegov poslodavac, ne tako davno, rekao da država nije sposobna da upravlja aerodromom ‘Nikola Tesla’).
    Još nešto, dreka (plaćenih) botova mnogo je ružnija nego ‘dreka’ niških lokal-patriota koje bot naziva uličarima.

  9. nišlije, 25. vam gostuje najveći srpski omniolog , predsednik sns- a koji verovatno planira da vas i uživo izvređa, nazove neradnicima i neznalicama . sa sobom sigurno dovodi i stotinak autobusa profesionalnih novoradikalnih mitingaša , nišlija za tu priliku. iskoristite zicer koji vam se namestio, izađite , ne dozvolite da ovih plaćenika bude više i da budu glasniji , pokažite najmarljivijem &najpoštenijem šta mislite o njemu i započnite nešto što možda može da prodrma i ostale gradove u srbiji .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.