Priština i Tirana se udružile na štetu Elektromreže Srbije

Elektroenergetske bilanse na Kosovu više neće raditi srpski već albanski operator

Ostavite komentar


  1. Interesuje me koliko placamo ovog Djurica da broji dane od potpisivanja Briselskog sporazuma. Sve sto prima vise od 10.000 din mesecno znaci da je pretplacen.

  2. U celoj ovoj priči poslednji pasus je najbitniji. Dakle, država Srbija se Briselskim sporazumom obavezala 2013. godine da će podržati KOSTT da postane član evropske ENTSO organizacije. Što se sad svi čude kada KOSTT preduzima korake po tom pitanju? Dakle, kriva je sadašnja vlast što je to i dogovorila.

  3. Mnogo se gospodin Djuric nesto iscudjuje a ovamo je bas on zajedno sa Brnabickom i Vucicem AKTIVNO podrzavao projekat umrezavanja Kosova sa Albanijom. Projekat je vodila i delimicno finansirala Svetska banka sa sedistem u Beogradu. Pisala sam o tome pre dva meseca u jednom od mojih komentara ali vi naravno to ne objavljujete.
    Na jednom od sastanaka u Evropskoj komisiji za energetiku sam licno dobila informacije od predstavnika Svetske banke o tome kako Vucis sa svojom klikom aktivno podrzava i pomaze projekat umrezavanja Kosova sa ALbanijom. I ne samo to. Taj isti predstavnik Svetske banke koji je poreklom iz jedne nama priajteljske zemlje je predlagao nasoj vladi i druge projekte koje bi modernizovale energetske sisteme na Jugu Srbije ali, avaj -Vucin nije bio zainterersovan. I opet ne samo to. Aktivno je odbio i zaustavio ideje o projektima.
    Ej moja Srbijo ko te vodi!

  4. u sredu planiram poset predsedniku Taciju , da kazem da se zalite sto s sue Pristina i Tirana udruzili u svoju korist , da Beograd predlaze da se radi na svoju satetu .>>>>> Vidi se da je beogradska vlada navikla da skalpa ugovore na stetu svog naroda ,sad izvinite sto Prisitna i Tirana ne prate trend iz Beofrada

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.