Privrednici satima čekali ispred sudova za potvrde

Dok se nadležne institucije nisu dogovorile da potrebna dokumenta za upis u registar ponuđača pribave po službenoj dužnosti

Ostavite komentar


  1. eto, koliko je srbija privlacna za poslovanje u njoj, kad privrednici zbog nesposobnosti i neorganizovanosti vlasti, moraju da cekaju satima u red.

Ostavite komentar


Ekonomija

Brnabić na obeležavanju "Dana devojčica u IKT sektoru": Vi ste budućnost Srbije 8

Brnabić na obeležavanju „Dana devojčica u IKT sektoru“: Vi ste budućnost Srbije

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom "Dana devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija", da su devojčice budućnost Srbije, kao i da će se truditi da još više budu otvoreni za njih, njihove roditelje i mentore.U Skupštini Srbije, gde je obeležen Dan devojčica u IKT-u, Brnabić je istakla da se uvek "nanovo" zapanji koliko talenata, potencijala i kreativnosti ima u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.