Prva baza nelegalno izgrađenih objekata

Ostavite komentar


  1. Pa pošto su,,kapilarne komisije,,,,završile,,s,,radom,, mogu i ,,Ministarka i njen predhodnik da Odahnu,zajedno,,imali,, i ,zašta,,, da se,,trude,,..One,,slučajno,,nastale Pukotine ,i sleganja, na Dograđenim kućama i ,Plavljena kanalizacijom, bez dokumantacije i bez stručnih komisija,i Poplava,zbog nelegalnih priključka pa i Požara, zbog nezakonitih priključaka na mrežu, neće imati ko da,,spontano,,popravi,,,ONA, Je,,PORADILA,i,,ZNA, da sve što je u Suštini Nezakonito, i Nezamislivo u bilo kojoj civilizovanohj zemlji, posle njenog,,poravnavanja,, Opet bude Nezakonito i,Kažnjivo.

  2. Znaci jos treba izgraditi najmanje 600.000 nelegalnih objekata. I posle se zalimo na druge drzave kako ne postuju privatnu svojinu, a Vlada sama ne postuje ni privatnu ni drzavni svojinu, vec samo mito i donacije nelegalnih graditelja. Inace kriminalaca, zato sto nelegalna gradnja bi trebala da bude krivicno delo, zar ne? Nece to biti resavanje smestaja za narod vec organizovana pljacka i unistavanje drzave od strane Vlade.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.