Radnici Goše od sutra štrajkuju glađu

Ostavite komentar


  1. Mozete vi da strajkujete gladju i da umrete od gladi na kraju krajeva,nece to njih mnogo da dotakne,kao sto ih nije dodaklo ni kada se vas kolega obesio zbog nemastine u firmi,nego motke u ruke i pravac Beograd da uzemte svoje jer ovde drugacije ne moze.

  2. Poštovani radnici, štrajkom glađu činite upravo ono čemu se oligarhija potajno nada. Nema kod njih ljudskosti kojoj se vi, u dubini duše, nadate. Da ima ljudskosti u njima ne bi bili to što jesu – bezdušni eksploatatori tuđe muke. Vaša snaga će biti manja, bićete iscrpljeni, a, na radost oligarhije, preminuće još koji iscrpljen i bolestan radnik. Štrajk glađu će vas još više demoralisati i sasvim oslabiti. utopićete se u smrtonosnoj apatiji. Ugledajte se na radnike i građane koji protestuju diljem Evrope. Ne pada im na pamet da štrajkuju glađu na radost svojih krvopija. Bore se. I to hrabro! Srčano!

  3. Poštovani radnici što reče neki komentator koji redovno prima platu i ima bolje uslove rada od vas pa vas i ne može razumeti kao ni vaš štrajk glađu; vaš položaj i vaša akcija je nedvosmislen dokaz da je Srbija pretvorena u logor! Ne treba da vam kažem: Samo napred! Vi ionako nemate izbora i vaša je akcija, akcija golog opstanka u Srbiji u kojoj "sve cveta"!

  4. Pravac narodna banka i udjite po svoje pare…i nju blokirajte Tu gde vas niko ne vidi i niko ne cuje mozete umreti od gladi… Niste vi Toma Nikolic da vas pustaju na TV kad strajkujete gladju…

  5. PRIDRUŽIĆE SE I PRODAVCI GOŠE,čuvene demokrate,TITINI pioniri.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.