Radnici štrajkuju protiv savetnika Tomislava Nikolića

Zaposlenima duguje plate, novom vlasniku brani ulazak * Štrajkači: Koristeći položaj svog oca, Stefan, star 23 godine, onemogućava zaposlenima i stečajnom upravniku pristup ciglani
Radnici ciglane "Resava Svilajnac" optužuju jednog od najbližih saradnika predsednika Srbije Predraga Mikića i njegovog sina

Ostavite komentar


  1. …savetnik T. Nikolica??? Nikolic ide po savet u Rusiju kod Putina!
    Zar vam to nije jasno???

  2. Price o Mikicu bi mogle da se pisu u nastavcima, da kod nas ima istrazivackog novinarstva. Taj kosovski izbeglica , finansijer Tomine kampanje je u poslednjih nekoliko godina odlucivao o svakom radniku koji ce biti zaposlen u drzavnom sektoru u Kraljevu.
    Takodje, afera o falsifikovanju bojlera sa znakom "Magnohrom" i kojesta jos.
    Cudno bi bilo da je drugacije kada je Toma vrh korupcionaskog brega u Srbiji.

  3. Obzirom na Mikicevu proslost nista novo. Covek koji sebe naziva privrednikom svu imovinu je stekao otimacinom. Jedina briga je sto je u ovoj kvazi drzavi takvima kao njemu dozvoljeno da uzurpira jedan citav grad. U konkretnom slucaju Kraljevo, pa tako imenovani drzi pod kontrolom sve ustanove u gradu. No verovatno su prece price oko zolja i bezbednosti Andreja od 70 radnika koji ne mogu da ostvare elementarna prava.

  4. Opste je poznata proslost coveka koji sebi daje za pravo da se naziva savetnikom. Sve u zivotu je stekao na otimacinu i metodama pritiska i sile !

  5. Izgleda da se president Srbije, Toma-diploma okruzio sebi ravnim savetnicima..
    I jedne i druge "narod hoce". Posto je rec o imucnim Kosovarima za koje "izginuse"
    Tomini "umiveni" radikali kao i oni iz Dacicevog "patriotskog" SPS-a najbolje je manjinskoj zajednici srba na severu Kosova predloze da predju kod svojih bogatih
    zemljaka, Mikica i Dacica -poreklom iz sela Zrze (Prizren) sada samostalna drzava Kosovo. Bice im lepse kod svojih u Srbiji nego u njima "mrskom" Kosovu.
    .

  6. Kada je mogao Toma-diploma da "udomi" svog sina za predsednika opstine Kragujevac
    zasto slicno ne bi uradio i Tomin-savetnik Stefan svom sinu Predragu Mikicu.

  7. odavno je ovaj savetnik predsednika morao biti predmet rada tuzilastva i policije ali izgleda da on daje naloge koga treba hapsiti u kraljevu..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.