Raskorak između tvrdnji Jorgovanke Tabaković i zvaničnih podataka

Izjava guvernerke o rastu plata u privatnom sektoru iznenađenje za poslodavce

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je da se izjave “odgovornih” ličnosti korišćene u ovom članku koriste kao vrlo jednostavan komentar, bez ikakve potrebe da se zaista dosegne do pravih podataka I njihovih uticaja na današnji I sutrašnji život svih nas.
    Naime, gospodin Atanackovic je citiran kao počasni Predsednik Unije poslodavaca sa državnim kredibilitetom (koliko vidim i sa njegovim odobravanjem jer on još nije reagovao na tekst) koji se koristi kao jedna “gumica” za pisanje po papiru odnosno ravnoteža. Prethodno rekoh gumica, a biće da je bolje reći glumica gospodin Atanacković, čija glumatanja se nalažu da budu prihvaćena od strane svih. A kako to svih, odnosno barem kako od onih koji čitaju takve vesti?
    Pa vrlo jednostavno, plasiraju se informacije koje su svakom normalnom čoveku apsurdne (nisam specijalista nikakve oblasti medicine pa necu biti banalan ako za pojašnjenje iskoristitim pojam farmakoidne odnosno da se mogu verovatno čuti u svim oblicima imitiranja ljudskog života koje se zovu farma), a odmah iza toga kalemi se priča tako što se otvaraju komentari na komentare itd. Jednostavnim zbrajanjem locira se potencijalna opasnost za grupisanje/osnažavanje ljudi što je automatski alarm zaduženim plaćenicima da probaju smisliti način destrukcije ovakvog skromnog mišljenja.
    Ja se oglasih i rekoh: Sram Vas bilo gospodine Atanackoviću. Čovek bi trebalo da smirajem u prirodnom procesu dosegne i do smiraja- do pameti u funkcionalnom i sociološkom smislu posebno.
    Da li ste ikada upoznali čoveka slične funkcije kao Vi u normalnom svetu kojem težimo?
    Ili Vi mislite da je nepotrebno to pronaći I ugledati se?
    Ako se bilo ko povredi u prethodnom, neophodno je da mi dostavi sve validne podatke za analizu koja je korišćena u ovom tekstu.
    Biće da sam na kraju pogodio.

  2. O cemu li vi i Jorgovanka pricate?? Pa 2016 sa imao penziju oko 23000 a sada 27600, sto je povecanje od SAMO 20%. sTO BI REKLI JUZNJACI: „kam gi jos 20%“?

  3. G. Nishlija,rec je o pltama,pemzije niko ne zarezuje,tu je brale svajcarska formula. Nema gi 20 posto a nama ni da gi bidne.

  4. Мислим да Јорги има платицу од око 600000 динара. Скромно. Ето, Нишлија, кам је Ваших 2000 %. И више. А предвиђен је и раст плата посланицима, идуће године. Ту је, вероватно, „српска формула“. Кради колико хоћеш.За пензионере по 5000. Мало ли је? Криза. Ће правимо стадионче од 250 милиона евра, а болница нема.

  5. Сва ова напредовања која слушамо свакодневно представљају шминкање мртваца.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.