Razumno pojeftinjenje gasa za do 10 odsto

Na evropskom tržištu cene plavog energenta najniže u poslednjih desetak godina

Ostavite komentar


  1. Ne dolazi u obzir! Pošto nas očekuje izborna godina smanjenja cene gasa neće biti. Treba neko da plati tu izbornu šaradu, valjda?

  2. Srbijagas će možda i sniziti cenu gasa za nerazvijenu Vojvodinu i Beograd ali ona treba da se zove Severnosrbijanski gas jer bogatom jugu gas distribuira Jugoros gas koji ima veće cene pa mi (konkretno Niš) ne očekujeto pojeftinjenje. Kakav je to naziv „Srbija gas“ kad ne postoji na polovini teritorije koja mu je u imenu

    1. Bez brige prika, poskupeće svima u srbistanu, kako god da se zove…!

  3. Ovaj Vuletić lupeta. Ne znam po kom je on osnovu predsednik nekakvog udruženja za gas u Srbiji. Ovde se navodi cena od 10 evra po MWh iz gasa a kod nas je oko 40! Razliku uzimaju distributeri transportnog sistema i distributivna sistema. U Srbiji je to najvećim delom Srbijagas, tako da svi koji troše gas plaćaju ekstra porez znate već kome! I prestanite da prenosite izjave ovog čoveka jer su iritirajuće.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.