Reporter Danasa u redu za vaučer za letovanje u Srbiji: Kako izgleda procedura i koliko traje

Ostavite komentar

  1. U pošti se dobija potvrda da je predat zahtev. Vaučer stiže na kućnu adresu posle nekog vremena.

  2. Reporter Danasa nije dobio vaučer, već potvrdu o evidentiranju prijave za dodelu vaučera za subvencionisani smeštaj. Vaučer se dobija u roku od mesec dana od podnošenja zahteva. Tek toliko da se zna.

  3. Jel moze neko da kaze za sta vauceri sluze. Na jednom sajtu pise samo za smestaj a na drugom i za hranu. Dogovorite se pobogu !!!

  4. Doživeo kontra nekulturan postupak na pošti Spens Bezobrazan pristup da mora da dođe supruga bez obzira na njenu ličnu kartu i obrazloženje I to sve uz usporen rad i spore primopredaje šalterskih radnika Užas

Ostavite komentar

Ekonomija

Produžen rok za prijavu mera energetske sanacije u Ćupriji 10

Produžen rok za prijavu mera energetske sanacije u Ćupriji

Na inicijativu Ministarstva rudarstva i energetike, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije je predložila, a Opštinsko veće Ćuprije podržalo predlog i donelo zaključak kojim je do 30. septembra produžen rok za prijavljivanje na javni poziv za sufinasiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada.

Naslovna strana

26. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.