RGZ nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Poverenika: Podaci građana su zaštićeni, lažne informacije o ugroženosti na dark vebu

Ostavite komentar


  1. Toliko čuvaju podatke da predmeti stoje godinama na čekamju na uknjužbu.Moj sin je 2019 podneo zahtev za uknjižbu stana opština Voždovaci još nije došao na red.Verovatno i to znači čuvanje podataka.Ništa ne diraj…čuvaj predmet

  2. RGZ Najveća prevara koja je objavljea da se moži podneti zahtev za besplatno ispravljanje grešaka u katastru smanjena površina.Nerazumem 60 godina sam imao pobršinu 4 ara i 27 m2da bi 2010 godine promenili na 3.68m2 i nežele da promene.Razlog tome je da sam imao 15 da a od promene da se žalim.Kome da se žalim kome?

  3. Kako se usudjuju da se javljaju, zavili su u crno gradjane ove zemlje svojom lenjoscu, bezobrazlukom, vucenjem za nos gradjana i njihovih advokata. Oni su bruka i sramota ove drzave i i ovog naroda. Treba njima veliki pretres i velika unutrasnha kontrola. Daju sebi za pravo da blokiraju ljudima zivot svojim necinjejem nicega i neresavanjem godinama stvari za ciji potpis treba 5 munuta. Uopste nije jasno kako moze da postoji takvo ruglo od institucije, ali ako se uzme u obzir da je ovde sve moguce, onda i ovakvi mogu da pistoje. Fuj!

Ostavite komentar


Ekonomija

Mali: Sutra prvo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, u igri više od 40 miliona računa 10

Mali: Sutra prvo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, u igri više od 40 miliona računa

Prvo izvlačenje u okviru novog kruga nagrade igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano u subotu, 11. maja 2024. godine, a tom prilikom će biti dodeljena dva stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu, najavio je prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali i dodao da je nagradnim fondom za prvi krug obuhvaćeno 10 stanova u vrednosti od 1,9 miliona evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.