Sa niškog aerodroma 12 novih linija ka evropskim gradovima u „javnom interesu“

Ostavite komentar


  1. na ovaj način ubrizgava naš novac u propali projekat Er Srbija, a prinuđeni su na to jer nemaju kadar koji bi organizovao uspešno upravljanje firmom koja je godinama dotirana. Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni službenici tog ministarstva. Niški aerodrom postao je profitabilno javno preduzeće i njemu subvencije ne trebaju. Subvencije su neophodne beogradskoj firmi Er Srbija i zbog toga nam je otet aerodrom. Na kraju imaćemo propalu Er Srbiju i uništen aerodrom Konstantin Veliki, jer za uspešno upravljanje aerodromom i avio prevoznikom potrebni su ljudi sa znanjem, a ne oni koji kontinuirano dokazuju da subvencija ne pomaže ako ne umeš da organizuješ posao. Bilo bi korisno da su beograđani podržali nišlije u zahtevu za smenom Mihajlovićke, ali kada je interes Beograda i beogradskih firmi u pitanju briše se animozitet između pozicije i opozicije i svi rade isključivo u interesu beograđana zbrinutih na javnom kazanu.

    1. Nemoj tako Nislijo, molim te. I nas Beogradjane ova vlast podjednako terorise i pljacka. Trebamo svi da se ujedinimo i oteramo lopove na dugogodisnju robiju.

  2. Isti avion sa Surčina Vas preveze do Švajcerske za četiri puta veću cenu od istog tog aviona koji vas iz Niša koji je 200+200 km dalje .
    Pojam letna težina ili prostije koliko novca je potrebno da nešto preleti jedan km,pošto avion mora i da se vrati.Cena iz Niša je realna jer i tada zaradjuju,pljačkaju vas na Surčinu nema drugog objašnjenja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.