Sajam zapošljavanja 2. decembra u Hotelu Jugoslavija 1Foto: Pixabay / FotografieLink

Služba Zemun beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i gradska opština Zemun organizuju Sajam zapošljavanja u nedelju, 2. decembra, od 10 do 15 sati, u Banket sali Hotela Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle br. 3.

Kako navode organizatori, ponudu slobodnih poslova predstaviće 58 firmi kojima je potrebno oko 950 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija: konobara, šankera, kuvara, recepcionera, sobarica, prodavaca, domara, magacionera, socijalnih radnika, medicinskih sestara, negovatelja, vaspitača, fizioterapeuta, lekara dermatovenerologa, zavarivača, bravara, vozača, građevinskih radnika raznih profila, filologa, menadžera, knjigovođa, pravnika, pekara, radnika obezbeđenja, zapovednika broda, pomoćnih radnika, promotera, elektrotehničara, saradnika u osiguranju, rukovalaca građevinskim mašinama i viljuškarista, grafičara, tehnologa i prehrambenih tehnologa, laboranata…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima i subvencijama NSZ za podsticanje zapošljavanja i samozapošljavanja, kao i o besplatnim obukama za sticanje dodatnih znanja i veština, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a, ističe se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari