Saković: Uvoz kvalitetne pšenice iz Mađarske neće oštetiti domaće proizvođače

Ostavite komentar


  1. Kako mozete da uvozite ,a mi koji od poljoprivrede zivimo kako da platimo porez ,kako decu sa skolujemo ,kako da zivimo?

    1. Ja je vise necu sejati, nek kondiktori uzmu zemlju u zakup pa nek je oni seju.

  2. Kakva kisa u maju, kakvi bakraci. Psenica roda 2019. Godine nikada nije bila boljeg kvaliteta. Ne lazite vise ovaj narod, jer seljaci znaju da to nije tacno. Samo je interesantno kako vi sada placate uvoznu psenicu 25 dinara, kada je nasa na berzi vec nesecima iznad 19 i 20 dinara. A u zetvi je placana 16 dinara.
    Drzava je bas resila da zatre domacu proizvodnju psenice. Da li se iko u ovoj drzavi, ko ima moc da odlucuje o vlasti pita-sta ce Srbi uopste da rade u svojoj zemlji, a posebno seljaci kad nam svaki posao oduzmu, a na unutrasnjem trzistu su vec nametnute precutne sankcije domacim proizvodjacima koji nemogu nista da prodaju jer drzava sve uvozi neselektivno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.