Samo za SBB korisnike: Prvi Connect Shopping dani u ovoj godini 1Foto: Promo

SBB kompanija saopštila je da će svi SBB korisnici od danas do srede 11. januara moći da kupuju uz specijalne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.rs tokom  Connect shopping dana.

Kako bi ostvarili ove specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.rs i automatski postaju članovi Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect.

Svi SBB korisnici svakog meseca mogu da kupuju po super cenama na shoppster.rs, a do srede na Connect Shopping danima čekaju ih akcije: 21% popusta na pametni sat Amazfit T-Rex 2, 55% popusta na Gigaset mobilni telefon sa bežičnim punjačem, do 30% na posuđe i proizvode za negu lica i tela i još mnogo toga, a sve to uz besplatnu dostavu.

Program lojalnosti za SBB korisnike, koji je nastao u saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom Shoppster, traje skoro tri godine. U okviru programa lojalnosti su im dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

„Connect shopping dani su postali tradicija, zato obavestite i vaše prijatelje i poznanike koji koriste SBB usluge da svakog meseca imaju ovu specijalnu pogodnost kao naši korisnici, kako bi i oni mogli uživati u najpametnijoj kupovini“, rekli su iz SBB kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari