“Sastanak ne odlaže proteste”: Subotički poljoprivrednici do 20 časova blokiraju podvožnjak, najavljuju blokade i za subotu

Ostavite komentar


  1. Poljoprivreda je oduvek bila osnova nase zemlje i vlast to prepoznaje, gradjani veruju da ce se polozaj poljoprivrednika popraviti

  2. Predsednik će sagledati sve opcije i sigurno doneti odluke koje su najpovoljnije za poljoprivrednike, a ipak sprovodive za državu! Poljoprivrednici trebaju imati razumevanja, postoje prioriteti koji se moraju rešavati! Između ostalog to je i budućnost naše dece!

  3. Država će izdvojiti mnogo za poljoprivrednike, ali naravno da treba da ostane para u državnoj kasi i za druge bitnije stvari

  4. Ovo je čisto iživljavanje.Novac se zaradjuje na poslu a ne na protestu.Namerno izazivate nemire,sve je ovo politički skup.

  5. Poljoprivrednici su namagarceni od strane opozicije!Njima je opozicija davala vetar u ledja da protestuju i traže nerealne zahteve!

  6. Naravno da su zahtevi nerealni, kad pola njih ni nisu poljoprivrednici. Poslati su na čelu sa Pogačarom da prave haos i ometaju normalno funkcionisanje građana.

  7. Proizvođači mleka treba da se ujedine i da zajedno nastupaju prema otkupljivačima, a ne da čekaju da im država uradi posao.

  8. Ponašanje opozicije je sramno, ona samo propagira ličnu ideologiju među narodom koji je neće

  9. Moramo nešto učiniti protiv protesta koji se vode na teritoriji naše zemlje

  10. Srbija treba zakonom da uredi proteste da ne bi svako ko pomisli mogao da protestvuje

  11. Poljoprivrednici koji imaju razumne zahteve sigurno će dobiti pomoć od Srbije

  12. Tako je breee. Samo… Lako ćemo mi da uvezemo proisvode iz Makedonije, Grčke, Albanije, Bugarske… Em kvalitetnije, em jeftinije. Vaš paradajz spolja crven iznutra zelen. Makedonski kad ga presečeš, spolja crven iznutra crven a seme se žuti kao dukat. Zato protesvovali, ili ne… od vas odavno ništa ne kupujem.

  13. Poljoprivrednike niko ne moze da natera da se sklone ako oni to ne zele. A opozicija sto ispira mozak ljudima i mesa se u sve sektore kao da sve znaju to je strasno.

  14. Srbija je zemlja poljoprivrednika, vlast ce uciniti sve sto moze da se njihov polozaj popravi!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.