Savet za borbu protiv korupcije od Vlade traži sve medijske ugovore Telekoma

Ostavite komentar


  1. A zasto bi Telekom MORAO da zakljuci ugovor sa Media grupom ili nekim drugim, ako je taj ugovor nepovoljan i stetan za Telekom??

  2. Šega, šala, komika…nadrealno. Koje predizborne farse u srbistanu

  3. Prvo neka provere ugovore za kupovinu kablovskih operatera, posebno Kopernikusa.

  4. Mislim da nece naici ni na kakve nepravislnoti jer je Telekom ipak ugledna firma koja se bi ne sme malverzacije da dozvoli.

  5. Savet za borbu protiv korupcije,je osnovala Vlada Zorana Djindjica. To bila istorijski dobra odluka, jer Savet spasava obraz,nastalim promenama u Srbiji.
    Njihov rad ima neprocenjivu vrednost i uliva nadu da su promene imale smisla.Ukoliko ova aktuelna vlada,ne odgovori, na ovaj opravdan Zahtev ,bice to samo dokaz vise u kako teskim vremenima zivimo.

  6. Teleko ( nekadašnji PTT sistem) građen je od posle drugog svetskog rata i napravljen je tako da ne može da propadne. A onda je došla 2000-ta pa na ovamo i Telekom se polajko i sigurno urušavao. Pod ovom vlašću on je na ivici propadanja. Telekom je jedino mogao da propadne političkom odlukom vrha ove države i razaranjem iznutra. Kažem iznutra jer ga odavno vode partiski kadrovi i njihovi poltroni.Da ne pričam detalje o mnogim drugim stvarima i sitnicama koje malo ko zna ( pa čak ni svi zaposleni)

  7. Telekom Srbija? Da, imaju odlične ugovore. Samo za koga? Nema dividende, nema dobrovoljnog odlaska, nema velikih investicija, Supernova otima prave korisnike Telekoma (malo čudno, videćete na kraju o čemu se radi), troškove sindikalnoh vrha Telekoma (letovanja, apartmani u Grčkoj, korporativne kartice). Ima toga još! Tražite, samo tražite… možda dođete, ako vam dozvole, do glavnog krivca za uništenje ove firme.

  8. Pa zašto im ne daju kad koronAVireusi iz7 Telekoma i vlade kažu da je sve čisto i da nema kriminalnih radnji?!

  9. Nećete dobiti ništa! Iluzorno je očekivati od organizovane kriminalne grupe koja je proizvela: savamalu, Krušiku, Jovanjicu, Beograd na vodi, lažne diplome i plagirane doktorate kaže , mi smo lopovi i za to vam dostavljamo dokaze. Malo sutra.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.