Shoppster dobitnik nagrade “Najbolji eCommerce marketplace partner”  1Foto: Promo

Prva i najveća integrisana online i TV prodavnica u Srbiji, Shoppster.com, dobitnik je priznanja „ Najbolji eCommerce marketplace partner“, koje je dodelio magazin PC Press u okviru tradicionalne dodele nagrada Top50 Najboljih online stvari.

Nagrada se dodeljuje za izuzetnost u eCommerce partnerstvu u okviru najmodernijeg globalnog modela online trgovine, “marketplace” modela. Nakon dobijanja nagrade, CEO kompanije Shoppster, Ljiljana Ahmetović, izrazila je zadovoljstvo na “izuzetno dragom dokazu da Shoppster uspešno i na svetskom nivou sprovodi viziju moderne platforme na kojoj se može pronaći sve što kupcima zatreba”:

“Nakon više nego uspešne prve godine, Shoppster danas broji više od 150.000 proizvoda i preko 2.500 brendova. Naravno, pouzdan partner se ne postaje isključivo zahvaljujući asortimanu koji eCommerce platforma nudi, već izvrsnim poslovanjem u svim njenim elementima, a ponajviše u komunikaciji s potrošačima, dobavljačima i dostavljačima.”

Ahmetović je napomenula da poslovanje Shoppstera obuhvata kompanije na svim nivoima, sa posebnim akcentom na mikro i malim preduzetnicima, kojima ova platforma otvara vrata online tržišta, edukuje ih o eCommerce industriji i pomaže im da bez dodatnih ulaganja obezbede veću prodaju, kontinuirani rast i razvoj paralelno sa samim Shoppsterom:

“Od globalno prisutnih brendova do malih i mikro preduzetnika, princip je uvek isti – saradnja mora biti utemeljena u razumevanju, dobrom poslovnom duhu i na beskompromisno obostrano zadovoljstvo. Našim partnerima donosimo poverenje i zahvalnost kupaca. Brzim, bezbednim i pouzdanim iskustvom kupovine preko online platforme i jedinstvenog Shoppster TV kanala stvorili smo ambijent u kojem se sa lakoćom snalaze i kupci i prodavci.”

Izbor 50 Najboljih online stvari održava se na godišnjem nivou od 1997. godine. Dodele nagrada prati visok kredibilitet u izboru stručnog žirija i razmatranju nominovanih kandidata, sa željom da se istaknu, afirmišu i podrže web portali, aplikacije i nalozi na društvenim mrežama koji su se u protekloj godini istakli funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari