Sindikat EPS-a: Za nestanak struje krivi saradnici direktora, radnike treba nagraditi

Ostavite komentar


  1. Krivi saradnici direktora EPS Grčića? Zar oni kao sindikalci ne znaju da EPS uopšte nema direktora jer je ovome mandat v.d. direktora, po važećem zakonu, prestao još pre najmanje 4 godine? Vlada, posebno Mihajlovićka, Grčića lažno predstavlja kao „v.d. direktora“ koji je, u stvari, trebalo odavno da bude „šutnut“ ali -bar nekima iz vlade- služi kao izgovor za korupciju, loš rad, pljačku, otimanja provizija za date poslove, zatim i za nefunkcionisanje sistema itd. itd. I vi, neznalice, koje nikada niste pokrenuli pitanje validnosti v.d. direktora Grčića kobajagi predstavljate radnike? Sram da vas bude!

  2. Ovo saopštenje im je upravo direktor izdiktirao! On ih je upravo nedavno nelegalno postavio neregularno smenivši dotadašnje njemu nepodobne sindikalce! Sad traži način da spasi sebe i smeni svoje dosadašnje saradnike!

  3. Sve sindikate u eps-u smeniti i rasformirati ,krenuti sve iz početka dosta je bilo javašluka .Naravno poštenim radnicima želim sve najbolje ostali koji ne cene ono što im je Srbija omogućila u Eps-u put pod noge i biro.

  4. Skoro je Grcic smenio naravno na nelegalan nacin sindikalce.Milan Djordjevic mu nije odgovarao i postavio je njegovog coveka na to mesto.
    Saopstenje ovih novih sindikalaca je ocekivano.Nije Grcic kriv,nego neko drugi.

  5. U pravu su. Radnici gaze sneg i trpe zimu da bi ispravljali brljotine nesposobnog rukovodstva. Biti član partije ne daje stručnost, čemu služe stručne škole i fakulteti?

  6. Radnike i rudare koji su bili prinuđeni da ispravljaju tuđe greške treba nagraditi,ostatak teksta je žalostan.

  7. Pa mi koji radimo na kopu i koji znamo kao se kopa ugalj,nama je potpuno jasno da je naj veći krivac Milorad Grčić i njegov miljenik Milan Mišković direktor proizvodnja uglja u Kolubari. Mišković se brine zajedno sa Milom Jeremićem koga će da zaposli u Kolubari,a na vodi računa gde bager kopa i kakav ugalj ide u Termoelektrani,kakvog kvaliteta. Mišković se svađa sa Đokinim,sidikalcem,a ne radi svoj posao.
    Treba ga naljutiti za sva vremena i postaviti nekog dobrog inženjera iz Kolubare, koji zna lako se radi.
    Ko je kriv iz Termoelektrane ne znam,ali u Kolubari znam. Odmah treba naljutiti pečenjara Grčić i svu njegovu dokumentu,inače nam preti potpuni kolaps u EPSU.

  8. Gde je bio direktor proizvodnju uglja Mišković,dok su bageri tovarili jalovinu u vagone?…
    Naj veći je krivac Milan Mišković pa Grčić

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.