Sindikati brinu za sudbinu fabrike

U kragujevačkoj fabrici automobila danas ponovo prekinuta proizvodnja

Ostavite komentar


  1. Da bi nastavili proizvodnju uradite bar nešto tipa: kupujmo naše, popust za reciklažu starog auta uz kupovinu novog 500L, povoljni krediti bez kamate, popust za plaćanje odmah, poklon dodatne opreme… Sajt vam je najgori. Pogledajte šta vam radi konkurencija u vidu raznih akcija i popusta.
    Naš Fiat 500L je dobar auto, ali vi neznate da prodate.

    1. Džabe pozivi za kupujmo domaće kad je 500l bez carine skuplji od Tipa za koji se plaća carina.
      Jednostavno model 500l je preskup za naše tržište, a ideja da će se izvoziti u Rusiju bez plaćanja carine nikad se nije ostvarila. AV je svojevremeno pokušavao da ubedi Putina da dozvoli uvoz 5000 ili 10000 automobila bez carine ali od toga odavno nema ništa. Više to niko ni ne pominje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.