Mali na Londonskoj berzi pozvao investitore da ulažu u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Samo budala hoće da ulaže u današnju Srbiju!
    Pametrni, uz pomoć vučićevih kriminalaca, ulažu na tlu Srbije samo u svoj prpofit.
    Ulažu samo oni koji dobiju 10.000 evra od vučića, a od našeg novca iz budžeta, po jednom radnom mestu. Oni ostaju u ovoj jazbini od zemlje samo dok ne potroše taj novac na plate zaposlenom od 200 evra. Posle odlaze. A profit koji su u međuvremenu ostvarili odnose sa sobom. A na celu tu transakciju vučić koji dovodi takve „investiotore“ o našem trošku uzima proviziju od svakog od njih. Eto to je vučićev patripotizam, t je njegovo „znanje“ iz ekonomije, to je briga o Srbiji.
    O ovom malom da ne trošim reči, dovoljno govore činjenice da je plagirao doktorat, da je vlasniok 24 stana u Bugarskoj, da je upropastio Beograd, da je mlatretirao svoju bivšu ženu!

  2. I jesu svi odmah potrcali da njemu daju pare ili ce to da daju firmi „dva brata“?

  3. U stilu svog mentora gospodin ministar ide po svetu i moljaka investitore.Obezbedite privredno okruženje pogodno za ulaganje i taj poziv ce biti znatno glasniji i iskreniji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.