Šoškić: Insistiranje na kvartalnim podacima o rastu BDP-a politička propaganda

Ostavite komentar


  1. Osećanje stida nije blagoslov koji prosvetli svakog. Bojim se da vi to ne razumete…mislim na poštovanje morala, etike i prosečne ljudske intiligencije…čak i oni skromane intiligencije mogu da ocene visoke domene vaših stručnih odluka prožetih vizionarstvom i razumeju blagotvorni uticaju vaših poteza na standard građana Srbije…budite ljubazni i nemojte nam više pomagati…

  2. i ja mislim da treba sacekati kraj godine pa dati pravi rast bdp. drugo, rast bdp se najvise odnosi na gradjevinarstvo jer tu je kazu 50% porast.

  3. Po Šoškiću vremenski period kada se vidi učinak vlasti je 12 godina (2000-2012 i 2012-2024). Ostaje da pričekamo još 3 godine. Za učinak 2000-2012 sud su dali izbori. Za 2012-2024. daće isto tako građani na izborima.

  4. za vreme vladavine SNS-a ovih 9 g. nama je godisnji rast BDP-a bio 1,7% sto je najmanje u regionu i sire, i i dalje zaostajemo OGROMNIM koracima za regionom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.