„Srbija najrazvijenija u ovom delu Evrope“, tvrdi Vesić – „Potpuno netačno“, kažu stručnjaci

Ostavite komentar


  1. Jeste vesicu. Najrazvijeniji po korupciji bedi nasilnistvu kriminalu i gusenju slobode. Zbilja smo u vrhu i to zahvaljujuci takivima kao ti

  2. Srbija je najbednija cak i u ovom najnerazvijenijem delu Evrope, mozda jos jedino Kosovo kaska za njom.

  3. Ma sta zna g. Vesic, on je uvek voleo lepo da prica a jos lepse da objasnjava i ako to nema veze sa realnoscu. Po gotovo da smo toliko dobri i uspesni da svi trce da kod nas rade, g. Vesic bi trebalo malo da se spusti na zemlju. Ziveli

  4. Vesić je štetočina i kad ćuti. Najbolje bi bilo da uzme svoju torbicu pod mišku, da ode kući i da zarađuje za život u znoju lica svog, kako kaže Sveto pismo.

  5. SNS ovska škola laži koju je Vesić odlično završio i dobio ministarstvo mesto u ovoj nazovi država!

  6. Pođite sa stanovišta da je čovek političar i da ne zna ništa konkretno da radi i bez nerviranja. Gospodin bi usput mogao da odsluži kaznu za dezerterstvo prema donešenoj pravosnažnoj presudi. Pa neka neko kaže da nismo svi isti pred zakonom. Možda ona slepa „kučka“ stvarno ne vidi?

  7. iz Srbije beže da ne bi morali da autogramiraju ono što ne autogramiraju u državama EU.
    Kada odu iz Srbije, imaju li znanje, za nepunu godinu dobijaju ugovor o radu na neodređeno, dok se deca ovde šikaniraju kontinuirano ugovorima na određeno i prebacivanjem iz jedne u drugu firmu istog vlasnika.
    Vozači iz Srbije beže da ne bi morali da voze opasne po sebe i ostale učesnike u saobraćaju pretovarene kamione. Pretovareni kamioni i urezani kolotrazi u auto putu samo se u Srbiji sreću, na tlu Evrope. Toga više nema ni na Kosovu i u Albaniji.
    Kada mobingom oteraš našu decu, a građevinski sektor je to uradio, onda si prinuđen da uvoziš radnu snagu.
    Da postoji sistem, inspektori bi radili svoj posao, umesto umuljavanja dece po firmama u kojima sa svojim formalnim obrazovanjem ne bi ni mogla da privire, a naša deca sa diplomama tehničkih fakulteta radila bi u Srbiji, a ne u državama EU.
    Ministre, našu decu ste oterali, od dobrog niko ne beži.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.