Srbija u riziku od drastičnog poskupljenja gasa 1. januara

Beograd prinuđen da u najgorem trenutku pregovara o novoj ceni plavog energenta s Moskvom

Ostavite komentar


  1. Opet ce neku prevaru da odradi na racun naroda.. Kao da svaki dan koristi misleci kako da na novi nacin satire ljude u Srbiji

  2. Alo,pa zar Av nije najavio pošto imamo gasovod da dobijemo gas upola cene?!!?@đa nije valjda.

  3. Postovani Gradjani . Cene gasa su drasticno skocile na berzi i narvno to vazi za sve . Ali ja putujem u subotu za Rusiju i imacu susret sa Svetlanom Alexandrom Anatoliem a dan kasnije i sa Olgom . I molicu ih da Srbiju snabdevaju sa povoljnim cenama. Razgovoru ce prisustovati i specialni izaslanik za Evropu gospodja I. Gocevna – Ostojic

  4. Postovani citaoci .
    Ja vec u subptu putujem za Rusiju i pokusacu da obezbedim za Srbiju isporuku gasa sa povoljnom cenama. Susrescu se sa g. Svetlanom sa g. Anatoliem i Alexander . Vec dan posle bice susret sa g. Olgom gde ce razgovoru prisustovati i specialni izaslanik za west Evropu g. I. Gocevnaja – Ostojic.

  5. Kako gas za domaćinstvo nije poskupeo?? Danas sam uzeo plinsku bocu i devojka na pumpi mi je rekla da od ponoći plinska boca košta 2120 dinara, a trenutna je cena 1990 dinara. A samo da napomenem da je do pre 3,4 meseca cena bila 1800 dinara!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.