Srbiju do kraja godine čeka još tri milijarde evra novog duga

Uprkos tvrdnjama Siniše Malog da država nije morala da se zadužuje za nov paket pomoći

Ostavite komentar


  1. Pa vlasti štede, štede na poljoprivredi, ukinuli su sve subvencije za ovu i sledeću godinu.
    Malo li je na ova kokEzna vremena, kako se inače razbacivati sa sto evra i druge slične genijalnosti.

    1. Kupovali t6enkove,rashodovane avione,poklanjali crkvi , pa sdad bombardere. Malo i njima u džepove, dotacije javnim preduzećima itd itd…

  2. Bravo,za 4 godine imaćemo dug 50milijardi,e onda ćemo biti ovo ogromna kolonija.

    1. verovatno u besmislenim projektima kao sto je verokio, koji nicemu ne sluze, a nikad nece ni biti zavrseni

  3. Mene me interesuje da l’ ce da mi dadu jos jednu stotku evrića…

  4. I ti si hteo da budeš dokotor ekonomskih nauka! Jedno jutro smo najstabilniji u Evropi, drugo jutro moraćemo još da se zadužimo…Nego, takav narod, navikao da trpi do neiznemoglosti!

  5. Moramo , gradimo aerodrome i fabrike po “starin srpskim zemljam”, ponzTrebinju, Drvaru, Banja Luci, nsoruzavamo se kao da smo supersila, braco mila! Mi oremo tudje njive a nasa gladna i jadna u korovu, zalosna nam mati bez pameti!

  6. Mali je genija!!!
    Razume se u milijarde!!!
    Ljubi te brat Vucko!!!!!

  7. Laž, nesposobnost i privrženost Kini i Rusiji je nas dovela dovde. Da smo u EU mi bi dobili sredstava više nego što imamo štete u privredi zbog Korone…
    Ali, sami smo krivi jer nećemo ništa da uradimo da se nađemo u tom društvu normalnih zemalja. Sve i što je valjalo mi smo upropastili. Najtužnije je što Srbija ima najveću socijalnu razliku među građanima i to u Evropi. Zatim smo najjeftinija radna snaga. Nije mi jasno kako ne znaju da ako žele državu srećnih građana, moraju smanjiti razlike, a ne da penzije budu 1:15 i plate 1:30. Nema tu države ni društva kada vi dajete 100 evra onome ko ima penziju 100000 i onome ko ima 10000 penziju. Isto i sa platama. Ako je imalo para u budžetu, zašto se ne podigne najmanja cena rada koju prima oko 80% zaposlenih? A ne da nam oko 20% zaposlenih sa visokim primanjima prave neto na mesečnom nivou od 59000 dinara. Na šta ovo sve liči?
    Pa ovako nije bilo ni pod Turcima!

  8. Napade Mali pre neki dan Djilasa da je ona vlast prezaduzila drzavu. Pokusa da od Djilasa napravi neznalicu, pa kaze da je vazno ucesce duga u BDP-u. I da ono nece preci 60%. Dal slucajno ili namerno zaboravi da kaze da je se ona vlast zaduzila do 54% ucesca u BDP-u, A da su oni od preuzimanja vlasti sredinom 2012. pa do kraja iste godine podigli jos 2,5 milijardi kredita i to ucesce podigli na 61,5%.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.