SSP: učestale nesreće sa autobusima GSP posledica nestručne vlasti 1Foto: A. Roknić/Danas

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac izjavila je danas da su učestale nesreće sa autobusima GSP posledica nestručne i bahate vlasti, a ne diverzija pred izbor kako je pre nekoliko nedelja rekao predsednik privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić.

Ona je u pisanoj izjavi ukazala da je samo sreća sprečila tragediju kada se autobus zakucao u dvorište kuće u Ritopeku u Grockoj, kao i u sredu uveče kada se zapalio autobus u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu.

„Pre samo nekoliko nedelja Šapić je tvrdio da su učestale nesreće sa autobusima GSP zapravo diverzije pred izbore. Danas je svima jasno da je sve što se dešava u saobraćaju u našem gradu posledica rada nestručne, bahate i korumpirane naprednjačke vlasti koja se igra sa bezbednošću i životima ljudi“, navela je Gođevac.

Prema njenim rečima, da su sredstva iz budžeta zaista korišćena za gradski saobraćaj vozila bi bila bolja, građani bezbedni, a zaposleni u GSP zadovoljni platom i dobrom sredstvima za rad.

„Ništa se u saobraćaju neće promeniti dok ne smenimo režim koji se bavi isključivo opstankom na vlasti i izbornom krađom“, rekla je Gođevac i poručila da Beograd neće da ga vode oni koji ne mogu da garantuju ni uredan, bezbedan i efikasan gradski prevoz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari