Šta je građanima Srbije za sada potrebno za put u Grčku?

Nakon što je zvanična Atina juče otvorila granicu očekuje se rast interesovanja srpskih turista

Ostavite komentar


    1. Tačno. I prošle godine je trebao odobren kredit na godinu dana. Ove godine je isto.

  1. Dragi građani, čuvajte svaki dinar, neće država moći doveka da se zadužuje i daje narodu, Za dan se situacija može promeniti. „Juče gradonačelnik, danas nešto drugo“

  2. Uplatiš letovanje za Grčku,za dvoje u septembru,cena aranžmana (smeštaj i prevoz) 32000RSD,a onda ti treba PCR test koji če iznositi 18000RSD? Plus brzi test na granici.Na taj način će i jeftina letovanja biti skupa!

  3. Od svih naroda koje sam viđala na moru naš narod najmanje vremena provodi u vodi.Najviše voli da se čvari na Suncu koje ima skoro celu godinu i kući.I baš moramo na more sada kada je sve opasno i nesigurno?

  4. da li će biti promene u vezi testa da li će deca trebati da ga imaju pcr test i od koliko godina jer mi putujemo 23 juna znači treba 22 juna da se radi ako treba ali i ranije treba znati da bi mogli zakazati test jer nismo samo mi u pitanju i da sam znala za grčku išla bi u albaniju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.