Stamatović: Zlatibor uskoro jedan od vodećih evropskih turističkih centara

Ostavite komentar


  1. Dobre prakse sa Zlatobora? Trebalo je da vidis Novi Beograd, a ne da izbetoniras planinu. Nacionalisticko shvatanje napredka I lepote. Ne sumnjam da si se dobro ugradio

  2. Treba da vidi kako izgledaju Austrijska sela koja se bave turizmom, sve je arhitekstonski perfektno i u spoju da prorodom. Zlatibor je tragedija sta du uradili.

  3. Zlatibor samo moze kao najbolju praksu da izvozi beton i armaturu. Ja sam iz armije onih – Bio na Zlatiboru jednom i nikad vise.

  4. Само ви и даље сањајте и лажите народ. Ах, да не заборавим, видео сам све туристичке центре по Европи, и још десетине по белом свету. То ми је био посао.

  5. Kako je moguce biti toliko nerealan i ne videti da je Zlatibor upropascen za sva vremena!?

  6. Šta si Ti Stamate bolji od ovih iz SNS? Primenio si „njihove prepiske“ a ovamo si protivu njih navodno ali nisi samo Ti iz tzv opozicije jedini, ima ih još na žalost ovog napaćenog i opljačkanog naroda.

  7. A da organizuješ dobrotvornu radnu akciju omladine preko leta da sade 100.000 stabala po goletima oko naselja. Plaćen smeštaj, mali džeparac, i 5-6dana rada. Lepo,zdravo i korisno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.