Sud: Rešenje predmeta u vezi sa kreditima u francima do 1. oktobra

Ostavite komentar


  1. Citiraću jednu našu uglednu damu Jorgovanku, koja je izučila ne male škole, pogodjenu neistinom poslanika Obradovića da su sve zemlje resile problem. Njen demanti ovako glasi: “Svako može da uđe na sajt svake centralne banke od Slovenije preko Poljske i da vidi da li su se i kako i probleme rešavali i u kakvu je to pravnu nesigurnost uvelo zemlje GDE SE CENTRALNE BANKE TIH ZEMALJA mešaju u ugovorne obaveze između banaka i korisnika kredita.” Eto toliko ljudi moji. Laku noć.

    1. Zavrsila je skole za ne male pare, a ona izgleda najpametnija od svih guvernera u okruzenju. Nadajmo se da ce konacnu rec dati sudovi ako ne nasi onda onaj u Strazburu, sto ce nasu zemlju dovesti u OGROMNE probleme. Ko ce onda biti kriv Jorgovanka ili AV koji sve odredjuje videcemo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.