Sve više „belih lađa“ kraj Braničeva

U Golupcu ove godine stotinak kruzera, dogodine i kod Ramske tvrđave

Ostavite komentar


    1. Kao što znaš Sjniša, penzionerka Iskra Maksimović je sa svojih 70 godina životne dobi direktor Golubačke tvrdjave i to je slika naše nesrećne stvarnosti. Zbog ovakvih baba mladi nam odoše u svet ! A ti se pitaš što nemamo našu belu flotu … ali imamo izlapele matorce u foteljama i „belu kugu“ u svakom mestu !

    2. Imali smo nekada,flotu hidroglisera,firme Centroturist,saobracala je redovno,na liniji Novi Sad- Beograd -Kladovo…Eeeee,a onda su dosli patrioti , koji do danas, ne umeju da prepisu ono sto su im ostavili,oni pre njih…Sem sto prepisuju vizije,doktorate,diplome o menadzmentu,prepisuju i Zelene planove…itd.

  1. Bravo! Odlicna odluka o novom pristanistu. Dunav je biser Srbije i treba to iskoristiti i sa jedne i druge strane Dunavske obale. Sto pre treba razviti rekreativno recno brodarstvo sa manjim brodovima do sto putnika koji ce saobracati uzduz i niz reku. Ugledajte se na druge drzave koje u potpunosti koriste lepote ove dragocene reke u turisticke svrhe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.