Telekomu Srbija kredit od 70 miliona evra daje EIB za proširenje 4G i uvođenje 5G mreže

Ostavite komentar


  1. Ja sam mislio da je 5G teorija zavere i da su one proslogodisnje antene umisljene?! Sta je sledece,reci cete i da je sve oko korone teorija zavere?(sarkazam)

  2. Znaci 500 miliona za englesku ligu ima da iskesira, a da ulaze u sopstvenu osnovnu delatnost, za to dize kredit. Jako zanimljivo.

  3. @Miki68, ne navijaj zadjaba sto bi rekla deca, dobili kredit na bazi pomoci drzave a ne zato sto su tako dobra firma.
    @Prioritet, vi ste u pravu ali znate kada uzmete kredit onda se lakse dise a ono sto se plati iz nasih dzepova za premijer ligu to nije vazno kao sto nije vazno ko ce da vraca taj kredit, ma zlatno doba a ako pobede u aprilu, cuo samo iz pouzdanih izvora, nastaje platinasto doba zajedno sa Rio Tintom. Ziveli

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.