Tepić: SNS uprava utrostručila dug Telekoma za samo dve godine, tražiću međunarodnu ekspertizu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ma, kupovina „Kurira“ je sića u odnosu na kupovinu O2 i TV Prve za 180 miliona eura. Telekom je kupio za 180 miliona „Kopernikus“, a bivši gazda „Kopernikusa“ je za iste pare kupio ove dve televizije. Neki AV-ov kum, kažu.

    1. Upravo to! Ovde treba sveobuhvatna finansijska revizija svih javnih preduzeca/ustanova.

    2. Da je to kupio SBB, N1 ili Nova sve bi bilo posteno i na Veeliku korist svih gradjana i to u evrima.

      1. Kompanije koje ste naveli su privatne i rade svojim novcem. Telekom radi sa novcem iz budzeta (novcem gradjana). Vi ako hocete da ih podrzite, prodajte kuću ili stan i uplatite im na racun, ja moje ne dam za takve malverzacije.

        1. Ali porez ne placaju. Pa kad bi svi tako radili ne bi bilo para za zdravstvene radnike, prosvetu, vaspitacice i tako redom za sve budzetske korisnike.

          1. mislite na pink? kad n1 ne bi platio porez, sta mislite da li bi to bilo na svim naslovnim stranama stranackih glasila?

        2. OK privatne, ali gde, kome se plaća porez, Luksemburg, Švajcarska, Slovenija Srbija. Kako ono rekose sa N1, emituju se iz Luksemburga, reemitovanje preko Slovenije na kraju valjda neko re reemitovanje Srbija. Bas me zanima ako su firma iz Luksemburga da li imaju njihov standard plati, ili su balkanske, pre bi se reklo ovo drugo.

      2. Neka Telekom razbacuje desetine milijardi narodnih para za račun sns-a, samo zato što se neko ne bi bunio da je bilo ovako ili onako !?!

      3. Bas tako, i onda bi po ceo dan gledali Djilasa i „objektivne“ novinare, a porez ne bi na sve to ni placali Srbiji. A Novak Djokovic moze da placa porez gde hoce, fizicko je lice, ali medij i pravno lice, no no, da nismo toliko korumpirana zemlja, Sbb i njihove televizije ne bi mogle ni da rade, tako da znaju oni da u istom blatu plivaju..

  2. Dati su avansi, ali za njih primalac treba da ispostavi račun ili da ih vrati.

    1. Koja su to medjunarodne institucije kompetentne za korupciju u Srbiji?Sve dok ovaj rezim radi po nalogu zapada,a ciju kontrolu ispravnosti vrsi Toni Bler,nema od toga nista.E ako se slucajno otrgnu kontroli,sledi scenario Ukrajine, Venecuele I najnovije Belorusije.Onda ce I najposteniji izbori biti neposteni,a Tepicka moze,kao ovs Beloruskinja,iz inostranstva,da trezi da je postave za predsednika.

      1. To su one koje daju pare Srbiji. Eto koje. Samo da zavrnu slavinu i ode vučko i vučkovi.

  3. Kad oborite Vučića sve će to da može, Tepićka. Ali, dok Aleksandra autokratu pozivaju u Belu Kuću slaba vajda od toga.

    1. To upravo i cini. Zar ne vidis da iznosi proverene cinjenice i otkriva lopove? Kako tebi izgleda? Ja bih rekao da nikad ni ne citas tekst, imas taj jedan komentar za sve vesti gde se iznosi sta radi ova hrabra i pametna zena.

  4. To je, nazalost, jedini nacin da se utvrdi da li su i u kojoj meri bile koruptivne radnje u poslovanju „Telekoma“. Sumnje su i vise nego opravdane, posebno sto se tice kupovine „Kopernikusa“ i ‘Kurira“. Cak se i sam Vucic pre neki dana „izlajao“ na „Pinku“, kada je rekao da nisu mogli dozvoliti da „neki tajkuni“ kupe Prvu i O2, pa da tako ruse vlast. U toj „odbrani“ je brze-bolje pronadjen SNS tajkun, koji je to uradio, a novac smo mu, izgleda, „dali“ svi mi, akcionari i gradjani Srbije!

  5. Ko je ta osoba i sta pretstavlja ? Cak nije vise ni poslanik a ovamo nam soli pamet i preti celim svetom ! Pitam se ko ce je uopste poslusati u EU ?
    Mnogo bezobrazna zenska !?

    1. Tvom AV-u Bler je savetnik, a išao je i kod Klintona na javno pokajanje.
      Znaš Klintona, osvedočenog prijatelja Srbije i Srba?

      1. Gde ja govorim o Vucicu. Ko o cemu vi svi odmah ti si vucicev. Zar ja nesmem da kazem nesto protiv uzbunjivaca naroda i lazljivaca, a da ne budem za Vucica, budale.

      2. Pa da dodje Djilas, Obrad, Jeremaja SzS(ili kako se zovu sada) biće neki Bler savetnik, zapad daje amin za vlast u Srbiji, a i to Obradović zna kako ide pa je onomad za Američkim ambasadorom išao do RIKa da mu daju da udje u parlament, to se malo zaboravlja. Svi su isti, Djilas lopove (koji to nije po pravu nema osudjujucu presudu ni jednu) i Vučić izdajnik (svi znaju da je izdao Kosovo, ali eto od 2012 nije potpisao dokument vezano za to) svi su isti.

  6. Bravo gospodjo Tepic! Ne pustajte bagru iz ruku . Citava razumna Srbija mora stajati pred vas i stititi vase razoblicenje mafije .Bog vas blagoslovio!

    1. Prateći ovako sa strane šta se zbiva u srpskoj politici, upada u oči nepostojanje bilo kakve smislene opozicijske aktivnosti.
      Gospođa Tepić je izuzetak.
      Primjećivao se i Obradović, ali on ima problema sa smislom.
      Ova žena ima iskru.
      Sa zanimanjem ću pratiti kako će se Srbi prema njoj ponijeti.

  7. Podrska hrabroj Mariniki Tepic svima koji su pomogli da se otkriju mutne radnje kompanije Telekom koja pripada svima nama i zelimo istinu na videlo po hitnom postupku.

  8. Tu treba i Banke ukljuciti.Ima tu prica pocev od Komercijlane banke pa dalje,ajme nama.Sve se na kraju sazna

    1. Da li se Marinika iskreno bori za istinu, pravdu i protiv korupcije? U tom slučaju trebalo bi za početak da se distancira od Đilasa.

  9. „…Tražiću međunarodnu ekspertizu nezavisnih stručnjaka i spoljašnjih…“
    Lepo. Ali takve ekspertize kostaju vrtoglavicu da dobijes. K’o ce onda iste da plati? Djiki ce da uzme kredit pa kad osvoji vlast on otplatu prebaci na gradjane? Hm…

Ostavite komentar


Ekonomija

"Do 2027. od tog posla nema ništa": U Grčkoj se povećava radno vreme, u Crnoj Gori smanjuje, a u Srbiji važi stav "Ja ne dam" 10

„Do 2027. od tog posla nema ništa“: U Grčkoj se povećava radno vreme, u Crnoj Gori smanjuje, a u Srbiji važi stav „Ja ne dam“

Poslednjih dana ponovo je postalo aktuelno pitanje broja radnih sati nedeljno, s obzirom da su dve države sa Balkana unele novine u ovoj oblasti, pa je Grčka povećala radno vreme, dok je Crna Gora smanjila. Međutim, predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je naglasio da dok je on predsednik Srbije, neće prihvatiti uvođenje sedmočasovnog radnog vremena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.