Smenjeni direktor EPS-a Miroslav Tomašević: Za smenu sam saznao iz medija

Miroslav Tomašević za Danas o svojoj smeni sa pozicije v.d. direktora Elektroprivrede Srbije

Ostavite komentar


  1. Уз Норвежане иду и норвешки радијатори гратис.

  2. Oni su razjurili sve pametno iz Energoprojekta, a nece iz „svog“ EPS-a.

  3. Gospodin Tomašević zaslužuje sve pohvale i poštovanje, ne samo radnika EPS-a, nego i svih gradjana koji to svakodnevno pokazuju svojim komentarima.
    Ostalo ćemo pisati na nekim drugim stranicama.

  4. Sram vas bilo. Smeniste čoveka koji je oporavio eps nakon pečenjaraca da bi ga plaćenici prodali.

  5. Da ima sloge ,sada bi trebali svi na proteste ,da se jednom za svagda rascisti situacija. Odakle je pala Djedovic Negre, sa neba .Direktor Tomasevic nije strucan ,a ona jeste ,verovatno da razbuca I rasproda EPS. Odakle pravo nekome ,da dovodi Norvezane da oni odlucuju o narodnoj imovini.Kao i u mnogim porodicama u Srbiji , deda mi je bio Solunac,otac ucesnik drugog svetskog rata , ja ucesnik 1999 ….Jesmo li to branili zemlju za rasprodaju…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.