Trbina u NS: “Vidi, Gari, ne može!”(VIDEO, FOTO)

Povodom najve izgradnje Novog Sada na vodi, na današnjoj tribini poručeno

Ostavite komentar


  1. Kamo srece da je neko pogledao na Kamenjar pre desetak godina kada su (na)silnici poceli da zalivaju Dunav betonom, a obalu pretvaraju u svoja dvorista i terase. Svi oni koji su setali obalom vise nisu to mogli jer su nailazili na ograde iza kojih su rezali ogromni psi.Zato su mnogi zaljubljenici Dunava i prirode odavno napustili Kamenjar i otisli u nepoznatom pravcu. Polako, ali sigurno, isto se desava i Novom Sadu.

  2. Ništa bolje nije ni na Ribarcu. Sve ogradili, prisvojili, pretvorili u svoju prćiju.

    1. E, Ali to su oni iz predhodnih vlasti. Oni su voleli prirodu, pa su ugodili sebi. Zamisli da I’m sad to neko narusi kojekakvim planovima

  3. Molim Vas uradite nešto povodom fabrike guma u Zrenjaninu!!! Ako to otvore, svi ovi ostali problemi će nam biti sitni, ono je zagađivač celog Balkana, pogledajte molim Vas koliko je to čudovište od fabrike!!!

  4. Protiv tog projkta sam apsolutno, ali kada sam otisao i video bivseg gradonacelnika pokupio sam se i otisao. Treba nam da pokret koji ce se boriti protiv ‘NS na vodi’ bude apolitican, jako je to bitno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.