U slučaju nestašice Srbija bi imala nafte za samo desetak dana

Napadi na proizvodna postrojenja u Saudijskoj Arabiji otvorili pitanje sigurnosti globalnog snabdevanja energentima

Ostavite komentar


  1. Neka neko izračuna koliko koštaju beogradskih 405 hiljada penzionera koji plaćaju GODIŠNJE 4 dolara za prevoz umesto 12 dolara mesečno kao nezaposleni.
    Koliko košta samo „jednokratana pomoć“ od 50 dolara za 1.7 miliona penzionera

    1. Gos’n Branko, manite se pisanja komentara u svrhu odbrane neodgovorne vlasti. Stvari koje pokušavate da spojite, su nespojive,!!! Nemate Vi šanse pored Malog, „velikog maga“, a kome, malo, malo, pa „budžet preliva“.

    2. Poštovani, nadam se da će te Vi jednoga dana biti penzioner. Interesovalo bi me tada , šta bi i kako razmišljali na datu temu.?

    3. @ Branko. Neka neko izracuna koliko kosta skolovanje kojekakvih dripaca koje su penzioneri placali dok su radili? Vi ste isli us skolu?

    4. Bolje da izračunate koliko koštaju sendvičari i organizovani mitinzi za prvorođenog. Posle toga izračunajte koliko košta „pomoć“ pred izbore i bugarski voz. Na kraju izračunajte koliko košta povećanje plata javnom sektoru, a sve u svrhu gore pomenutih izbora.

  2. Valjda je bitniji „putujuci cirkus Zlatoustog“ nego neke rezerve. Cak i da se desi takva situacija, u 20 Maraka da ce autobusi koji voze krezubu bulumentu sendvicara sa imaju gorivo? nece valjda da se odrekne verne publike?

  3. Ma koga to briga,..Ima Beograd na vodi i srecnu bracu…Mos misliti …nestasica njih ne bi pogodila…a za nas…pa eto zivimo u blagostanju i sreci zahvaljujuci sjajnim investicijama…Evo Vucevic prosiruje delatnosti u NS, planira se centar za proizvodnju vestacke inteligencije…A sta cemo sa njihovom prirodnom koja nikako da se odvoji od nivoa pecinskog coveka…Mislim da bi trebalo pojacati centre za edukaciju u partijskoj centrali….

  4. Kakav je “ narod “ u kome je moguće to što u članku piše, i još toliko toga što ne piše!?
    U kome nešto što sebe zove “ Branko “ može tako da komentariše…i.t.d…..

  5. Naravno da se ne zna gde je otišao novac, to je jedina konstanta u zemlji Dembeliji. Ovako može samo da se nagađa da li je iz tog fonda, poštenom ucesniku tendera placeno novogodišnje osvetljenje i jelka, ili rekonstrukcija rekonstrukcije Trga Republike. Možda su sredstva „pametno otišla“ na klintonovu kampanju, ili za savetnika i „našeg prijatelja“, Tonija Blera. Možda u subvencije stranim kompanijama, za pelene zaposlenih srećnika u Srbiji. Ko će ga znati ? moguće je i da je tetka u Kanadi imala finansijskih poteskoća. Najverovatnije je standardno potrošen na sendviče i vozni park neophodnih, koji su debelo plaćeni da ne rade ništa u ugašenim institucijama, zahvaljujući čemu pitanje „gde je potrošen novac“, potpada u nadleznosti Tarot Milana.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.