U susret konferenciji o preduzetništvu "Startap – stani na crtu" 1Foto: pixabay/ StartupStockPhotos

U beogradskom hotelu Hilton 21. oktobra biće održana konferencija o startap preduzetništvu „Startap – stani na crtu“ na kojoj će se okupiti više od 80 predstavnika regionalnih startap centara, preduzetnika, investitora, budućih startap preduzetnika, predstavnika institucija i medija.

Kako se navodi u saopštenju organizatora Udruženja Red press, cilj konferencije je međusobno povezivanje startap preduzeća i budućih preduzetnika i investitora i razmena informacija.

Konferenciju o startap preduzetništvu “Startap – stani na crtu” svečano će otvoriti Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije.

Prisutnima će se u okviru dve panel diskusije obratiti, između ostalih, predstavnik Kancelarije Evropske unije u Srbiji, Rade Rakočević, direktor “Senzal Capital”, Nikola Kujundžić, predstavnik Regionalnog startap centra Užice, Zoja Kukić, suosnivač startapa „Bracelet Maker“, Stefanija Lukić, platforma „Štreber“, Vladimir Perić, osnivač IT kompanije „Three Swords Studio“, Miloš Milisavljević iz startapa „Strawberry energy“.

Sve zainteresovane kompanije i budući osnivači startap kompanija, posebno mladi zainteresovani za inovacije, mogu da se prijave za učešće na konferenciji o preduzetništvu “Startap – stani na crtu” na mejl udruzenje.redpress.rs@gmail.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari