Udruženja banaka Srbije: Korisnicima kredita je najbolje da odustanu od tužbe protiv banaka

Ostavite komentar


  1. Korisnicima je najbolje da odustanu od bilo kakvog poslovanja sa bankama i beže glavom bez obzira iz Srbije, države sitne i krupne korupcije.

  2. Kako da se obratimo bankama kad nam se advokati ne javljaju a u ekspoziturama banaka ništa ne znaju. Zašto noste organizovali sistem za sporazumni dogovor ili je ovo samo laž da bi se građani dodatno opljačkali.

  3. Deco bežite iz Srbije glavom bez obzira. Ovde nema ni suda ni pravde ni zakona samo pljačka na svakom koraku.

  4. Da li neko može da mi odgovori koja je kazna u mom slučaju z a Direktnu banku koja mi je podmetnula falsifikovanu menicu to je krilni delo a sudska odluka doneta u moju korist ali banka ništa ne poštuje sramota

  5. Jadna je država koja globi građane umesto banaka i sudova. Ukoliko su sudije Osnovnih i Viših sudova pogrešno primenjivali propis zar oni ne treba da budu kažnjeni. Šta su čekali iz VKS-a tri godine da dopune i izmene pravni stav. Ako je problem kod advokata zašto nije reagovao Javni tužioc. Zašto banke nisu isplaćivale sredstva po presidama pa sad građani trba da plaćaju ceh i za Javne izvršitelje. Ovo je pljačka građana teška 30.000 000 eura koje treba da iskeširaju samo građani koji su dobili samo crkavicu od navedene svote. Ko je u konkretnom slučaju najmanje kriv a plaća najviše. Gde su sada Predsednik Srbije, premijerka i Ministarstvo pravde da zaštite građane od ovog bezakonja.

  6. Zar iz Udruženja banaka Srbije nisu dali izjavu 20.09.2021 godine N1 da je postignuta saglasnost da banke neće tražiti povrat novca od onih koji su dobili spor u predhodnom periodu, a pozvali one koji su u sporu da odustanu od tužbi. Logično jer kako oni koji su dobili spor mogu odustati od tužbi kad im je već usvojen tužbeni zahtev. Od kud se sad stav banaka i Udruženja banaka Srbije izmenio u odnosu na taj 20.09.2021 godine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću 10

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću

Sindikati „Pravda“, „Sloga“ i „Centar“ Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ obaveštavaju javnost da su, nakon sveobuhvatne analize svih detalja projekta javno-privatnog partnerstva za obavljanje autobuskog prevoza putnika na potezima linija „100“ i „700“, vršiocu dužnosti sekretara za javni prevoz Radovanu Kremiću i predsedniku Privremenog organa grada Beograda Aleksandru Šapiću, uputili zvanične zahteve.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.