Ugovori Aseka s 1,8 miliona evra skočili na 16 miliona

Paralelni uspon javne karijere Ane Brnabić i javnih poslova firme njenog brata

Ostavite komentar


  1. Dobro, sada je malo jasnije – nije Aseko imao skromnu zaradu, nego je imao skroman obim poslova sa javnim sektorom. Do juce se pricalo kako je Aseko siromasna firmica koja se naglo obogatila.

  2. U danasnjoj Srbiji to je idealna preporuka ‘ko ce kome, ako ne svoj svome’. Najvazniji kriterijum kojim se rukovodi sastavljac vlade, jeste taj da ne postoji ni teorijska sansa da mu ugroze rejting. Za Anu Brnabic prva asocijacija su skracenice nvo i lgbt, a na pomen samo jedne od njih prosecnom Srbinu se podize kosa na glavi. I zvanicni gradonacelnik Beograd Zoran Radojicic je predlozen na tu funkciju kada je Vucicu neko od medijskih savetnika skrenuo paznju na cinjenicu da Srbi slabo glasaju za procelave ljude u godinama. Tako je premijer Vucic onaj jeftin i demagoski Seseljev slogan ‘sve za srpstvo, srpstvo ni za sta!’ zamenio za moderniji ‘sve za rejting – rejting ni za sta!’.O samom poslovanju Igora Brnabica se dosta pisalo prethodnih godina, ko je hteo da se informise.

    1. Baš to je i bio cilj, da se građanima zgadi sama pomisao na udruživanje i sindikalnu borbu, pošto je nepolitičko, nestranačko i neprofitno delovanje građana oduvek bilo trn u oku političkih partija i korporacija. Baš zbog toga što se građanima gadi pojam udruženja građana, sada državni aparat uveliko osniva satelitska udruženja građana i izvlači novac iz državnog budžeta.

  3. Kako nema sukoba interesa kad sve tendere u vladi Srbije dobija tvoj brat?
    Beograd je ćaršija, sve se zna poodavno.

  4. Marvo, MILIONA Eura.
    Imate li predstavu koliko vas kriminalci potkradaju!
    A vi glasate li, glasate.
    Marva.

  5. Jovanovic je sampion. Dakle, njegovor odgovor, u prevodu, glasi: posto je direktorova sestra premijeer, onda tu nema konflikta interesa. Ima li nekog da ovog sarlatana skloni sz bilo koje funkcije ?

  6. Cela ekipa na vlasti, od drzave do mesne zajednice je dovedena „s koca i konopca“. Eno u Novome Sadu, zamenik direktora sluzbe za pravnu pomoc je covek koji je prokockao sopstveni stan i sada je podstanar. I taj nekom daje pravnu pomoc.

  7. Pa sta je tu cudno? Ugledajte se na Trampa. On je celu svoju familiju zaposlio i sad zgrcu milione dolara od nas koji posteno placamo godisnji porez.

  8. Marinika otkrila rupu i saksiji. To, da se mimo politike tesko da moze obogatiti u Srbiji dobro zna predsednik njene stranke, ali i oni sa kojima je bila u pokrajinskoj vlasti. Eto zasto narod bojkotuje i ove i one, zar je tio tako tesko ukapirati ili se radi o glumatanju.

  9. A sta oni tacno rade za eps po ceni od preko 11 miliona eur? Nadjite specifikaciju usluga. Istrazujte realne vrednosti ranih softvera-programa i da li su kompletni, tu se kradu najvece pare jer se njihove vrednosti procenjuju i naplacuju po 1000 puta vise nego sto stvarno vrede. Naprave se za mesec dana a prezentuju kao cudo od programa na kome se kao radilo godinama

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.