Uprkos obećanjima, i danas se otkazuju polasci vozova, nepoznato kada će saobraćaj BG voza biti normalizovan 1Foto: Shutterstock/Wirestock Creators

Na sajtu kompanije „Srbijavoz“ danas je ponovo objavljeno da će pojedini polasci BG voza biti otkazani, što je bio slučaj i u prethodna dva dana.

Kako je objašnjeno, vozovi neće saobraćati iz tehničkih razloga.

Na njihovom portalu ovo obaveštenje objavljeno je za voz koji polazi iz Lazarevca za Resnik u 05:42 časova, kao i za voz koјi polazi iz Zemuna za Resnik u 07:03 časova.

Redakcija Danasa je ovim povodom juče kontaktirala „Srbijavoz“ iz kog su nas uputili na „Infrastrukture železnice Srbije“.

Uprkos obećanjima, i danas se otkazuju polasci vozova, nepoznato kada će saobraćaj BG voza biti normalizovan 2
Foto: danubeogradu.rs

Iz ove kompanije su za Danas tada pojasnili da je, usled vremenskih neprilika i jakog olujnog vetra, u ponedeljak u 22.50 časova, na takozvanom desnom banatskom koloseku, kod Karađorđevog parka u Beogradu, limeni predmet pao na vozni vod i znatno oštetio kontaktnu mrežu na ovom delu pruge.

Dodali su da se zbog toga saobraćaj odvijao jednokolosečno, i to po levom koloseku između Beograd Centra i Pančevačkog mosta.

Za naš list je tada rečeno da su stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ tokom utorka radile na otklanjanju oštećenja na kontaktnoj mreži, a da su radovi nastavljeni i juče.

Oni su takođe najavili da se završetak radova na otklanjanju ovog problema, a samim tim i puna normalizacija saobraćaja BG Voza, očekuju tokom jučerašnjeg dana.

Međutim, kvar očigledno nije otklonjen, s obzirom da deo vozova ni danas ne saobraća, a iz ove kompanije danas ne odgovoraju na naša pitanja o tome kada će se saobraćaj BG voza normalizovati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari