Kako se registrovati na aplikaciju "Uzmi račun i pobedi"? 1Foto: Bojan Cvejić / Danas

Počela je prijava za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2024“ , a za učešće građani će morati ponovo da se registruju na aplikaciju.

Preuzimanje aplikacije „Uzmi račun i pobedi“ dostupno je na Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, dok pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

Nakon što se načini prvi korak preuzimanja aplikacije, neophodno je napraviti korisnički nalog, odnosno uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto i adresu prebivališta i broj lične karte.

Potom će na navedeni broj telefona korisnik dobiti SMS poruku sa kodom koji treba uneti u aplikaciju kako bi se završilo kreiranje naloga.

Na jednom uređaju moguće je registrovati četiri naloga, što znači da jedna osoba može skinuti aplikaciju i skenirati račune za članove svoje porodice ili drugih lica.

Za učešće u igri biće validni samo računi iz ove godine, a prvo izvlačenje biće 11. maja. Za svaki skenirani račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod, što znači da će oni koji plaćaju karticom imati duplu šansu.

U svakom od javnih izvlačenja, najsrećniji učesnicima biće dodeljeno dva stana u Boegradu. Ove godine stanovi iz nagradnog fonda biće veći, pa tako dobitnicima sleduju dva jednoiposobna, dva dvosobna, čak pet trosobnih i jedan četvorosobni stan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari