Livnica na Novom Beogradu ponuđena na prodaju: Više od sedam hektara zemljišta sa objektima i opremom po početnoj ceni od 26 miliona evra 1

Nova livnica u Omladinskih brigada 102, na Novom Beogradu, koja se nalazi u stečajnoj masi Beobanke, Agencija za osiguranje depozita, koja je stečajni upravnik banaka, oglasila je za prodaju zajedno sa objektima i pripadajućom opremom.

Prema oglasnoj dokumentaciji, pred kupcima će se naći 11 objekata, ukupne površine 38.815 kvadrata (gotovo četiri hektara), zatim mašinske, električne i ostale instalacije, transformatorske stanice. Ponudu dopunjuje i zemljište na tri katastarske parcele čija je ukupna površina 7,37 hektara. Početna cena iznosi 26 miliona evra, dok je procenjena vrednost čitavog kompleksa oko 29 miliona evra. U oglasu se navodi I da “procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude”.

Zainteresovani kupci koji potkupe tendersku dokumentaciju imaju pravo da razgedaju imovinu do 27. jula, dok je javno nadmetanje zakazano za 1. avgust”, navodi se u oglasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari