Više putnika, ali i mnogo praznih mesta na letovima iz Niša

Ostavite komentar


  1. Da li je neko i ocekivao pozitivne rezultate? Kad sam video „rezultat“ cargo saobracaja u…o sam se od smeha, pa svaki let iz Osla B787 nosi ka ME minimum 26 tona Lososa kao Cargo…slucajno letim kao kapetan na tom avionu i vrlo cesto na toj liniji. Nasi nazadni strucnjaci samo su sposobni da od narodnih ovci klepe lovu.

  2. Ja ne znam što uopšte lete iz Niša. U Trećem oku i Zoni sumraka su objavili da su tamo sve vanzemaljci i krilata deca. A kako to niko nije demantovao…

  3. 1. Kroz sve tekstove o aerodromu Niš se provlače izjave BIVŠEG direktora. Kad je BIVŠI , verovatno je i – kivan.
    2. Naslov je ZLURAF i ne pripada tekstu … !!!

  4. Preterujete. Prvo nisu svi letovi nigde u svetu 100% puni,da bi subvencije bile na punu razliku do 30000 slobodnih mesta. Dajte ozbiljniju analizu. Drugo, ako su i uveli bezvezne linije nek ih promene. Nišu ne treba ni Budimpešta, ni Ljubljana, Tivat samo leti itd. A trebaju Istanbul,Pariz…

  5. Sve ovo su samo price zbog Rusa i zato ce ovaj aerodrom ispastati, ja sam u dva navrata leteo za Frankfurt i u oba pravca avion je bio pun.

  6. Nikad i nigde avioni nisu puni 100% !!!!! Er Srbija je trebalo da razmisli gde šalje avione, na koje destinacije, gde je PO ANALIZAMA veća frekvencija, pre svega naših ljudi(barem za početak), a ne da otvara letove sa kojih nema direktnih letova za velike evropske aerodrome, na aerodrome sa kojih je tranzit do gradova komplikovan ili treba presedati… Znači analiza tržišta NULA(0). Mada je njima lako, kad ih sufinansira država, pa mogu da lete gde im je najpovoljnije. Banda na vlasti pored otimanja aerodroma, nije uložila ni jedan dinar u poboljšanje usluga na aerodromu, proširenje zgrade/terminala za putnike i kargo, osavremenila ponudu, otvorila neki restoran, kafe, prodavnice suvenira, frešop. Bruka i sramota, na šta su sveli ovaj aerodrom !!!! Niška autobuska stanica je bolje sredjena sa više sadržaja !!!!!
    Ma samo napreDNO, narod je ispranog mozga marva i nezaslužuje bolje…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.