Vlada Srbije: Ne zatvaraju se šalteri Poreske uprave, Upave carina i Uprave za trezor

Ostavite komentar


  1. Gospodo, lažete, juče je šalter u Poreskoj upravi Voždovac bio zatvoren.
    Takodje, portiri na ulazu u PU su tražili svakom ko ulazi u zgradu PU ličnu kartu i upisivali imena stranaka na jedan papirić. Tako ste direktno pomogli širenje virusa preko ruku. Da li je to digitalizacija rada Poreske uprave, ocigledno jos jedna velika laz?
    Pored toga i u opštini Voždovac gotovo nijedna služba ne radi. Kako vi mislite da mi privrednici radimo i platimo vam poreze, doprinose i ostalo.
    Podsecam da smo 1999. imali ratno stanje,pa su i tada državne službe redovno radile i funkcionisali smo.
    Sad je nemoguće funkcionisati.

  2. Da li ce Poreska uprava izaci sa merama u vanrednom stanju, ako je NBS dala moratorijum za otplatu kredita, dajte i vi u poreskoj upravi odlaganje poreza i doprinosa na zarade preduzetnicima kao i odlaganje pdv-a. Shvatate li da preduzetnik ako ne radi, ako mu je prodaja jedini nacin prihoda a pritom nema prodaje, nema novca na racunu i nema od cega platiti ni doprinose, ni zarade, ni pdv!!! Hitno dajte svoje misljenje i pomoc preduzetnicima jer mi koji kod njih radimo necemo primiti platu i od cega cemo ziveti i kako cemo mi placati racune???

  3. Premijerka nas obavestava da ce Poreska uprava i dalje normalno funkcionisati. Nazovem moju filijalu, imam vise brojeve telefona, i niko se ne javlja. Mozda da anas pita nekog ozbbiljnog sta je tacno, da li rade ili ne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.