Vlasnik Alta menjačnica zaokružuje zemljište oko IMT-a

Davor Macura serijom transakcija uz dobru koordinaciju državnih agencija na pragu da jeftino postane vlasnik placa za gradnju 5.000 stanova

Ostavite komentar


  1. Od gazde menjacnice do gazde banke I pola Novog Beograda. Ko je ovaj covek? Jel neko ispituje poreklo njegove imovine?

  2. Sramota nevidjena korupcija na delu ocigledno neko je namestio coveku ovaku kupovinu ali sta se tu moze jer ovoje SRBIJA bre. A sto duguju bivsim radnicima nikog nije briga.

  3. A i Davor Macura je član SNSa. Pa, ko će kome… Da je mutno – mutno je. Treba samo da „institucije rade svoj posao“… Ako smeju, naravno. Ovaj tip je „perspektivan kadar“ naprednjaka upleten u mnogo toga. Doći će dan kada će stvari početi da se raspliću, a zatvori da se pune. Poreklo imovine utvrditi svima u SNSu (a i šire). Ovo se otelo svako kontroli…

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.