Vraćeni dinari sa Jarinja: Prištinske vlasti zabranile ulazak kamiona Narodne banke Srbije

Ostavite komentar


  1. Bravo Vucko! 7:0 tuces Kurtija…kakva karma tvoju decu ceka, pa to ce biti za medicinske udzbenike

  2. Namerno poslato, jer su znali da će ih vratiti. To je predstava za sutrašnju sednicu SB. Čim su čuli da je sednica zakazana, odmah su poslali vozilo. Tako da za sutra ima sveža priča o socijalnoj pomoći, koju ne mogu da prime…

  3. dokle ovolikog izivljavanja likova iz nbs..dokle, imali ste srecu, sa vam nisu sav novac ,, zaplenili,, koje drskosti koje, ..lepo je receno ne ,, dinaru,, i vi opet terate po svome,..kome je ovo slato kome …..,,gazda je lepi rekao ,, da je sva davanja prema gradjanima srpske nacionalnosti na kosovu koji primaju prinadlexnosti iz srbije, ..jel ima i onih koji primaju od strane kosova, penz doc davanja, pomoc ……za srbe ,, je sto je dobar potez..
    sve isplaceno pre tog 1 februara i to unapred….da bi ljudi mogli to da podignu i kupe evre tako da od 1.februara …svi imaju evre koje mogu da koriste….
    i sad ovo saopstenje nbs da su iz neke svoje filijale poslali novac dinare na kosovo , za plate penzije i razna davanja….ko ovde ne prica istinu ..ko..+?!.. jel ovo sad se ubacuje na kosovo da se s nevazecim dinarima..kupuje evro i iznosi s kosova u srbiju…., stoga opravdan postupak nedozvole ulaska dinara ..i dobro je sto ga nisu zaplenili i ko odgovara u tom sluxaju za ostetu budzeta srbije,…..kovnica ima svoje radno vreme…..24 sata..nema vise….

  4. Vlasti Kosova, a ne „Prištine“. Lokalna samouprava grada Prištine nema nikakve veze sa ovim.
    I nije jasno zašto Danas koristi primitivnu propagandu naših vlasti koje svoje priznanje Kosova pokušavaju glupavo da zabašure time što Kosovo zovu – „Priština“. Nemojte i vi!

  5. Pa vec su ih jedared vratili i zaplenili i bagra ide dalje, kao nije nista bilo. To svet jos nije video.

  6. Ha ha ha kakve su to novcane transakcije kamionima. Pa zato se vucic i sekta bune sto vise ne mogu tako da transportuju pare jer ne vise nisu u mogucnosti da jedan deo para nestane u akciji. Kurti samo tako stisni ih da i mi konacno vidimo opseg radikalske pljacke stotina miliona evra na KiM.

  7. Vučić je više puta izjavio da Srbija godišnje za Srbe na Kosovu izdvaja godišnje 800 miliona evra (odnosno za poslednjih 10 godina ukupno 8 milijardi evra). Kvaka je u tome što godišnje na Kosovo legalnim kanalima uđe oko 200 miliona evra, a ostatak preko raznih Radojičićića, Veselinovića, Vulina, Srpske liste…E, sad nema više!!!

  8. “Kapitalisticki pardoks“: Kod takozavanog “slobodnog kretanja“
    robe, lica i KAPITALA samo ovaj poslednji je bio SLOBODAN. Osim
    na “razvijenom Kosovu“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.