Vučić: Izgubili radne navike, moraćemo više da radimo

Ostavite komentar


  1. Jbt, ko o čemu lopov o poštenju a vučić o radnim navikama. Pa vučiću, što kriješ radnu knjižicu gde bi trebalo da su zabeležene tvoje radne navike??? Nema razlike između činjenice da je Toma diplomirao u šezdesetoj a ti počeo da radiš u četrdeset petoj godini. Mrtva trka u bestidnosti i prostakluku između vas dvojice.

  2. Ovo što kaze je potpuna istina, evo ja vec 10 godina honorarišem preko interneta, jer ne mogu da nađem posao u Srbiji, a svi znate kako izgleda taj freelancing, te ustaneš kad hoćeš, te radiš kolko hoćeš. te uzimaš slobodne dane kad hoćeš, evo totalno sam izgubio radne navike, da mi sad neko da posao od 8 do 5, ne bi se umeo snaći.

  3. Cudo jedno. Nasi radnici kad odu u "beli svet", medju najboljima su.Odmah im se "vrate" radne navike. Nesto drugo je u pitanju. Radne navike nemaju politicari u Srbiji koji se jedni te isti vrte vec trecu deceniju, malo kao vlast, malo kao opozicija – a narodu sve gore, sve je siromasniji, Srbija sve zaduzenija.Znaci, politicari u Srbiji, matematicki receno, i ako "rade" rezultat im je u minusu, zalud "rade". Bolje bi bilo narodu da politicari u Srbiji nista ne rade.

  4. Koliko je godina potrebno da bi Vucic izisao nekome na dijalog ili da dodje na RTS (javni servis) na sta je kao premijej obavezan.Tesko je promeniti Vucicev mentalitet.Nemoguce.Pa jos prica o nasem mentalitetu.Sramota.

  5. Čudo jedno da nam ,,lider,, još uvek ,,drži slovo,,o ,,lenjim,, i nezainteresovanim, za,,rad, Kad je On imao,,posebitu priliku, dok se Bavio prodajom eksera u Londonu ,pa,,naučio,,da je mnoogo unosnije baviti se,,podrškom,,mentoru mu, u Parlamentu,Nije propustio,priliku da ,,uporedi,,gastabajtere, koji su,,slučajno drugačijih obrazovanih statusa i Dijasporaca za koje ODLIČNO ZNA KADA SU POSTALI OBELEŽJE
    JE OVE STRADIJE.Čija li se to,,radna knjižica,, još uvek smatra za zagonetku,konceptualnog smera, od Običnih, ,,nenaviklih, ,na rad,,A OČEPLJENIH NJEGOVOM,,FISKALNOM KONSOLIDACIJOM U čijim plodovima rada on sada,,pametuje,,,I Kako To,,uspešno,,može uporediti sa ,,odabranima iz njegovog ,,,koalicionog korpusa,,.Nezna se dali je vredno smeha ili plakanja ,koliko svakodnevno nalazi,,parametre,, u kojima fantomiše,,ČINJENICE.Ima li Uopšte u Nordijskim zemljama Ijedan primer ovolikog,,napredovanja,, sa ,,KONCEPTUALNIM,,,,ekspertima ,,njegovog ,,validiranja,.NEĆE DA BUDE,ILI HOĆE AL,JUČE.

  6. Ovaj umire od smeha u svom licemerju. Jedva se suzdržava da ne pukne, kolko se smeje svom narodu ““bez radnih navika““.

  7. Blago nama sa premijerom ,koji se neplaši mrzitelja i koji nas radi po ceo dan.Čovek koji nije proveo , ni dan radnog staža u proizvodnom preduze, koji nezna kako preduzeće funkcioniše kvalifikovao se da sredi nas neradnike , nas koji smo neradeći izgradili vodotornjeve u Kuvajtu ,nas koji smo asfaltirali polovinu puteva u Africi , nas koji smo napravili prvu robotizovanu šaku-pre japanaca. Pošto on sve zna a mi neznamo neka pogleda kada je Lola iz Železnika pravila automatizovane strugove, kada su pravljeni ventili , za automobile u Mitrovici ko nam je pravio mostove -gazela , Beška ma ne mogu da nabrojim sve ono što on nezna a pri tom non -stop priča o neradu i neradnicima verovatno misleći na ove koji ga okružuju i koji su jedino radili druge.

  8. Gospodine Predsednice,radne navike se sticu,koliko je nauci poznato,radom i to ne bilo kakvim nego radom na radnim mestima koja su izborena ,pre svega ,,konkursnim takmicenjem"a ne kupovinom ili familijarno-stranackim zbrinjavanjem.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih godina fKS iz Jagodine imao izvan-rednih desetak hiljada radnika hvaljenih od svih njegovih americkih,engleskih,nemackih i mnogih drugih svetskih i domacih kupaca koji su imali prilike da ih na radnim mestima posmatraju.Naravoucenije:ukidanj-em partiskog,rodackog i svakog drugog vrste protekciskog zaposljavanja podstaci ce se sticanje radnih navika i neophodna optimalizacija poslovnih rezultata neophodnih za odrzivi i prospertitetan razvoj koji nije tako stran ovoj zemlji i koji je ona imala i kao clanica bivse Jugoslavije u kojoj se zivelo najbolje i najbogatije nego u bilo kojoj drugoj socijalistickoj zemlji i to iskljucio od svoga rada,sa dugom od 25,0 milijardi americkih dolara ali sa totalnim pokricem i sa 25.0 miliona stanovnika ra razliku od danasnje situacije gde su dugovi svih bivsih Y republika znatno veci od 100.0 milijardi evra na isti broj stanovnika sa tri puta manjim brojem radnih mesta koja su ove vlesti rasprodale.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.