Vučić najavio: Biće dodatnih vaučera za odmor u Srbiji 1Foto: EPA-EFE/HUNGARIAN PM'S PRESS OFFICE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas u poseti Zaječarskom okrugu u Sokobanji, obišao je štandove sa turističkom ponudom i lokalnim proizvodima i najavio da će uskoro biti obezbeđeni dodatni vaučeri za odmor u Srbiji.

„Moramo što pre da obezbedimo još vaučera kako bismo naročito tokom letnjih meseci zadržali što više ljudi u zemlji“, rekao je Vučić.

On je rekao da će građanima koji putuju u Severnu Makedoniju i Grčku tokom leta biti olakšan prelazak granice između Srbije i Severne Makedonije.

Obećao je da će država obezbediti 15 miliona evra za rešavanje problema vodosnabdevanja u Sokobanji.

Sa Vučićem su u poseti i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović, ministar turizma Husein Memić, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, ministar građevinarstva Goran Vesić i ministar trgovine Tomislav Momirović.

Vučić će posetu Zaječarskom okrugu nastaviti obilaskom završnih radove na proširenju kapaciteta hotela „Ramonda“ na Rtnju, a posle će u Knjaževcu obići poljoprivredne plantaže i postrojenje fabrika za proizvodnju nameštaja „Mobi“ i u Svrljigu destileriju „Blagojević“.

Predsednik Srbije je najavio da će do kraja godine obići svih 25 okruga u Srbiji, a do sada je obišao Pčinjski, Sremski i Raški okrug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari