Vučić otkrio koja nova kompanija stiže u Niš

Ostavite komentar


  1. Gde ne pomerismo sat za 2 sata unazad mozda bi nam doveo jes neku companiju, napravio zaobilaznicu zeleznice, a mozda i prugu od Bg

  2. Nikad se ne pohvali kolike ce biti plate. Mada, zna se minimalac ili malo iznad njega. Fabrike za belo roblje

  3. Neka hvala, radio sam u jednoj takvoj a onda shvatio da mnogo vise zaradim na pijacnoj tezgi, a zena od branja lekovitog bilja.

  4. Opet jedna italijanska tvornica u Srbiji, pitanje je koliko je Srbila platila da italijani dođu ?

  5. Investicija ce trajati sve dok im vlasti EU ne dozvole da se vrate u Rusiju…

  6. Umesto da radi na razvijanju i pospešivanju domaće privrede i privrednika, on domaće mrzi i uništava, a dovodi neke trećerazredne kompanije sa zapada, i još ima daje ogromne subvencije. Na taj način svi mi građani plaćamo lične dohodke tih radnika, a ne kompanija koja je došla. Ona odnosi kajmak. Koliko je to podmuklo.

  7. Daqnas samo 6 putaq Vucic na sajtu Danasa plus reklama za nekakav pseudo film o Vucicu ! Alal vera nezavisni medij ! Hocete li ispostovati demokratsku slobodu misljenja i govora ?

  8. Minimalac je 42.000 din a verovatno bi trebalo da Bude bar 62.000 ,a zasto? Zato sto njemu ne odgovara I njegovim zapadnim izrabljivacima. Jel se tako uposljava radna snaga,kao u logoru ,za dzaba.

  9. Po komentarima vidim da je dežurnim botovima opozicije mnogo više odgovaralo i lepše bilo kad svaki četvrti (brojkama 26%) radno sposoban građanin Srbije nije imao posao a umesto da se otvaraju nove fabrike stavljali su se katanci i na ono malo što je radilo. Po poslednjim podacima, prosečna plata u Nišu je preko 82.000 RSD – kolika je bila 2012 godine?

  10. Добро,рећи ћеш нам кад и ко долази,али да ли можеш да нам кажеш и кад одлази,пошто ови твоји антиинвеститори,чим поделите лову они тутањ.

  11. Друг Статистичар спомиње просечну плату у Нишу, дај цифру коју људи заиста зарађују. У Бгд је просечна зарада баснословна, и бајка у исто време

  12. Niko nista nema od tvojih kompanija i fabrika samo ti punis svoje dupe. Zavaravas nas sirotinju zaposlis nas pa posla 6 meseci otkaz, sram da vas bude. Sad pred izbore lazes i maze i obecavas sve i svasta…

  13. nije sramota sebe, kad se brije i gleda sebe u oči, koliko nas laže?
    tako neštomogu samo svršeni sa Pravnog fakulteta!

  14. U tom gradu dzaba i 100 fabrika da im dovedes i otvoris. Neko veliko zlo je nad gradom u ljudima. Neverovatno ali istinito uvek ali uvek su protiv bez obzira ko je na vlasti, uvek su protiv i uvek im je Beograd kriv za sve i svasta, ako se odlije neka sahta kriv je Beograd ako neko prdne na ulici kriv je Beograd. Cudan narod.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.