Vučić otvorio hotel u vlasništvu ćerki državnog funkcionera Ivice Tončeva

Ostavite komentar


  1. Novica Toncev u Ministarstvu spoljnih poslova.
    Kazu da je po zanimanju auto-mehanicar.

    1. sa, savetnik za bezbednost dacicu inace vlasnik gradjevinske firme koja dobija poslve koje hoce i kako hoce.

  2. U SPS-u je to izgleda običaj. I Miloševićev sin je tako bio vredan i nosio gajbice i zaradio puno para a sada vidimo da su i ćerke Ivice Tončeva isto bile vredne i štedljive. Zadivljujuće je kako deca SPS-ovih funkcionera imaju razvijen privrednički duh

  3. Punoletne cerke kupile Hotel. Sta se cudite. Nosile gajbice skupile pare i kupile Hotel. Au bre ovaj narod u sve sumnja.

  4. Auuu, velika cast predsednik licno na otvaranju hotela.! Vidis da moze… cerke radile, radile I kupile hotel! Dobra ideja,reci cu mojoj deci da ne idu u inostranstvo nego da rade, rade I kupe hotel

  5. dajte i meni malo da šljakam na tom poslu sa nošenjem gajbica. ja se ubi a plata 300 evra i još mi prete „ćuti, oćeš da ideš negde na minimalac“

    1. Sta se tice kupovina xotela nije cudno na ovim balkanskim prostorijama
      nego je cudno presednik drzave da prisustvuje i xvali.Pa dali ima nesto da se pusta u srbija da se taj covek ne reklamira.Zqar ne vidi da pametni ludi ga kritikuju a on se pravi G – – – –

    1. Hotel je lep i nedovrsen! Kao da su majstori zurili da odu, vrata kajlovana komadima letvi, neoprane plocice po kupatilima, zamazano, po onoj narodnoj spolja gladac a unutra jadac! Ne znam zasto je tako uradjeno kada je moglo biti sve dovrseno, jer hotel radi vec duze vreme. I u odlasku i u povratku sa letovanja svratili smo da predahnemo od puta, tako da nije jasno zasto se SADA otvara a pogotovu zasto ga Vucic otvara!?!? A jos veci problem je odkud Toncevima toliki novac???

      1. Koliko sam ja razumeo naplatna rampa Nais treba da bude uklonjena, ali zato što je istaknuti član SPS-a vlasnik hotela, rampa će ostati na tom mestu i dodatno usporavsti saobraćaj! Samo u Srbiji!

  6. Srbija se raspada jer nema ZAKON O POREKLU IMOVINE. Da li bi bilo ratnih profitera, raznih tajkuna, pljackaskih privatizacija, politickih kriminalaca, dilera droge, i ostalih kriminalnih aktivnosti u Srbiji da postoji ZAKON O POREKLU IMOVINE? Sigurno NE. Srbija bi bila predivna zemlja ali na zalost bez ovog zakona Drzava je u rukama Kriminalne bande koja nastavlja pljacku drzavne imovine i budzeta drzave Srbije…Ivica Toncev SPS je samo deo te zalosne price koju nema ko da zavrsi.

  7. Ništa nije nezakonito urađeno,ali mora da se napljuje po zadatku,ako smeta ko je kupio,zašto ga niste Vi kupili,renovirali i zaposlili 100 ljudi???Dok su neki sadašnji opozicionari bili na vlasti,zatvoren je ostavljen da propada a radnici otpušteni,to je bilo bolje?

    1. Pa i ja bih ga svakako kupio da mi je otac Ivica Tončev…
      Nego, odakle pare Mariji? Da nije možda od pripravničke plate u MIP-u, gde je primljena prošle godine? (zvanično primljena, pre toga radila po ugovoru jer „zabrana zapošljavanja“…)

    2. Stariji Tončev, Novica, objašnjava stručne reference porodice: „Još pradeda nam je bio privatni građevinar, pa deda, pa otac, ja sam privatni građevinar, dakle, porodična tradicija. Brat Ivica ima automehaničarski zanat, pa srednju školu za parnog grejača, pa je završio višu ekonomsku školu, ali ima građevinsku firmu u Beču“.

      Samo napred, parni grejacu…

  8. Drago mi je da je ovaj biser Južne Srbije ponovo počeo da radi posle 7 godina neizvesnosti i propadanja. Nalazi se na glavnom putu tranzita turskih državljana kroz Srbiju i sigurno je da će pomoći u revitalizaciji turizma u ovom kraju.

  9. „hotel je 2003. godine prodat američkoj kompaniji “Junivorld” ( Uniworld), u vlasništvu Srbe Ilića, američkog biznismena niškog porekla. Agencija za privatizaciju je poništila tu privatizaciju zbog navodnog nepoštovanja ugovornih obaveza, a Međunarodni arbitražni sud je “Junivorldu” vratio “Srbija- turist” i naložio Srbiji da mu isplati odštetu od tri miliona evra.“..
    Laka zarada 3 mil evra

  10. Otvaranje novih objekata,hotela u ovom slucaju je za svaku pohvalu.Svaka cast za nasu radnu i vrednu zemlju i za predsednika.

    1. Koliko si para dobila da napišeš ovo,a? Dok ti dobijaš mrve i prezir poštenih građana da hvališ predsednika i njegove nesposobne oni sve uništiše i opljačkane uključujući i tebe. Alo bre, odakle funkcioneru toliki novac, gde predsednik ide na otvaranje motela ima valjda šta da radi? Zbog tebe i takvih, najjeftinijih ljudi ovi nepismeni nas pljačkaju. Super primer daješ detetu i budućnost ako ga imaš i njega da pljačkaju i životari na dnu kao i ti. Evo bravo i tebi jeftina ženo.

    2. Sramota, skandal, kriminal. Vlasnica NAISA radi u MIP -u, dakle drzava je placa dok ona radi svoj privatni biznis.
      Srozao se SPS na nulu, kad je dozvolio da mu direktive izdaju neuki naslednici a u najvise rukovodstvo koptirani mafijasi. Zastitu radnickih prava, borbu za ravnopravnost, pravo na obrazovanje i lecenje svih gradjana nadjacala je borba za zastitu poslova sa opijatima i narko bosova.
      Zato bi najbolje bilo da se SPS odmori od vlasti i ustupi svoje mesto nekom drugom, jer je izgubila smisao postojanja.

  11. Tolike godine socijalisti pljackaju ovu zemlju a ovaj hotel je dokaz toga.Dokaz zbog kojeg i slicnih nikada vlast nece doneti ZAKON O ISPITIVANJU POREKLA IMOVINE.

  12. Sad više ne otvara samo fabrike, nego i privatne hotele! Ma, šta da vam pričam, zlatno doba, bre!
    Ili je on to odradio tezgicu, samo onako u prolazu između dve fabrike, tek da učini koalicionom partneru i njegovim preduzetnim ćerkama?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.