Vučić sa predstavnicima Telenora

Ostavite komentar


  1. Srecan jubilej i ostanite tako kvalitetni u telekomunikacijama i sa sto vise inovativnosti. Premijer je danas ukazao da ste medju prvim kompanijama u Srbiji po poslovanju.

  2. Imam sve pohvale na rad Telenora, koristim njihovu mrezu i vrlo sam zadovoljan, sa druge strane primer su odgovorne kompanije koja izmiruje sve svoje obaveze prema drzavi na vreme

  3. Telenor je uveo modernu tehnologiju u mobilnoj telefoniji na teritoriju Srbije i svi korisnici su zadovoljni uslugom,profesionalizam na nivou.

  4. Uvek treba raditi na poboljšanju poslovanja i uvoditi neke inovacije kako bi se razlikovali od drugih. Telenor je oličenje profesionalnosti i odgovornosti u svom poslu.

  5. Plaćanje poreza je obaveza svake firme, bez obzira da li je kapital domaći ili strani, država mora funkcionisati .

  6. А да то нешто нема везе са повратком Богољуба Карића у Србију и опроста 62 милиона евра?

  7. Telenor je mnogo godina kod nas, ne napušta nas već samo širi svoje poslove. Ovo je dokaz da se u Srbiji može uspešno, dobro, poslovati. Dobro je i državi, i radnicima i vlasnicima.

  8. Oni su jedni od najboljih mobilnih operatera, usluge su im odlične, verujem da će tako biti i ubuduće.

  9. Nisam bio upućen i radne rezultate Telekoma i sada tek vidim koliko je to uspešna kompanija i dobro došla nama gradjanima i državi Srbiji.

  10. Ovakvim kompanijama drzava mora da izlazi u susret kad god je to moguce cak i preko reda ako treba.

  11. Je li vucicu, hoces i meni da se zahvalis sto placam porez i da mi obecas da neces da ih podizes?

  12. Drzava izazi u susret investitorima, tako ce pomoci i Telenoru da otkloni bilo kakvu smetnju jer oni pune budzet Srbije.

  13. Telenor je velika svetska kompanija koja vec duze vreme radi u Srbiji i ulaze u Srbiju kroz poreze modernizaciju usluga i kvalitet samih usluga.Daj Boze vise takvih kompanija i za Srbiju nema zime uz domacinskog Premijera.

  14. VELIKA KOMPANIJA KOJA IMA VELIKI UNOS KAPITALA U NASU ZEMLJU KROZ RAZNE OBLIKE ULAGANJA STO SE I PREMIJER MOGAO UVERITI KROZ POSETU TOJ KOMAPNIJI…

  15. svaka cast premijeru vucicu sto je otvorio fabriku telenor i obezbedio jos vise radnih mesta.

  16. Primećujem da mi je milo kada vidim obilje pro-AV "štancanih" komentara sa po samo jednom negativnom ocenom, pa se pitam: šta bi bilo kada bi ih potpuno ignorisali pa "ostali na nuli"?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.